La scoala de vara te pregateste de n examen, adica stai si toci toata materia. Dupa parerea mea, mai bine le-ai spune alor tai.Cel mai bine sa stie de la tine ca iese scandalul mai mic. Daca se trezesc cu instiintarea de la inspectorat cred ca o sa dormi pe pres.
Prietene,daca ramai corigent se va trimite o instiintare catre parinti care trebuie sa o semneze.
Moldovean de-al meu, si eu is tot la economie clasa a 9-a da la Vaslui.
Daca esti bun la mate nu ramai corigent ). Parintii vor afla oricum dar daca ramai corigent toata vacanta numai inveti nu te mai poti distra trage tare sa nu ramai. Dai 2 portocale si o banana la profa si sigur vrea
S-ar putea sa mergi la scoala de vara si la toamna dai un examen si daca pici repeti clasa daca nu treci mai departe
Bun...si trebuie sa merg la scoala aia de vara? Ce trebuie sa fac(la scoala aia de vara)? dar mai ales...parinti vor afla? Adica vor trebui sa semneze ceva?
ai dreptate...dar cat va trebui sa stau la scoala aia de vara?
Cred ca toata vara
Oricum,parintii afla...asa ca stai chill ca ti-o iei in orice circumstanta.Ce clasa esti?
A9a...dar eu trec, ca is bun la mate.Problema e ca nu vrea sa imi treaca teza(mi.a pus un semn de intrebare), si mie si la alti 6 elevi. Diriginta spune sa ma prezint cu ceva la ea, dar eu nu fac cacaturi din astea
Depinde la ce liceu esti...o s-o doara la bascheti ca te prezinti cu o maslina, atentie etc. la ea..roaga-te de ea pana iti sar dintii din gura...e bine ca nu esti in generala(stii, media de intrare la liceu, examenele, etc. i-ar fi turbat pe ai tai)
Inca odata, depinde la ce liceu esti ...si de unde esti...details
Parca as vorbi cu tata dupa ce vin de la scoala, Galati, nu stiu oricum am sa vad ce fac pana luni...ca de marti ii spun mamei sa vina sa vorbeasca daca e cu profesoara, apropo, economic(liceul)
Poate ai sansa de reusita... daca stii sa vorbesti poti s-o castigi.Iti urez succes si sper ca te-am ajutat cat de cat.Cred ca cel mai bine este sa le spui alor tai si sa vina sa vorbeasca cu profa! Bafta
Mersi
La scoala de vara te pregateste de n examen, adica stai si toci toata materia. Dupa parerea mea, mai bine le-ai spune alor tai.Cel mai bine sa stie de la tine ca iese scandalul mai mic. Daca se trezesc cu instiintarea de la inspectorat cred ca o sa dormi pe pres.
Prietene,daca ramai corigent se va trimite o instiintare catre parinti care trebuie sa o semneze.
patrizia696 întreabă:
12344fujbujh întreabă: