anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

sfaturi va rog, peste 1 saptamana am 2 luni cu prietenul meu, vreau sa ii fac o surpiza la el in camera cu baloane, ceva romantic si ma gindesc nu e prea devreme pentru asa ceva? de multe ori el mi-a adus flori, ciocolate, mi-a facut cunostinta cu parintii si e foarte dragut cu mine si simt ca ma iubeste apropo de Valentine's day am luat o cutie in forma de inima si am umplut-o cu ciocolate si am pus inimioare si pe ele am scris motivele pentru care il iubesc. de aici intrebarea e prea devreme pentru baloane in forma de inima la el in camera? pur si implu vreau sa ii fac placut si sa vada ca sunt speciala mersi mult. funda:*

Răspuns Câştigător
| AvM94 a răspuns:

Nu este devreme deloc, daca va iubiti! Este foarte frumos ceea ce vrei sa faci si eu personal iti spun sa o faci, arata-i cat de mult il iubesti. Sa fiti fericitii. p.s daca te-a prezentat parintilor inseamna ca este indragostit de tine pana peste cap.

1 răspuns:
| Wă_Larii_1996 a răspuns:

Nu e prea devreme :* Prietenul meu mi-a facut un cadou de genu' cand aveam 1 luna happy din moment ce va iubiti, nu conteaza de cate luni, ani, zile sunteti impreuna :* Aniversare placutaa!