| Petru535 a întrebat:

și la mulți ani!
Am și eu o problema: Cam din luna Noiembrie a anului trecut am început sa am o stare destul de ciudata. Adică vreau sa spun ca de foarte multe ori ma simt amețit și nu ma mai pot concentra iar în ultimul timp, oriunde as merge ma simt exact la fel și cu orice persoana vorbesc, parca nu ma simt ca sunt prezent acolo deșii reușesc sa vorbesc destul de ok cu oamenii fără a suspecta ceva inneregula la mine.
Lucuri care sa ma fi afectat asa de rău nu sunt. Singurul lucru care m-a afectat a fost în legătură cu familia mea, dar acel lucru a fost de foarte mult timp și nu am avut momente în care sa fiu trist din cauza aceasta. În rest... Ceva probleme cu fetele, dar pentru mine nu e asta atât de important ca să ma aducă la starea asta.
Dau fundă. Mulțumesc anticipat și sper sa înțelegeți ce fel de problema am din ce am scris mai sus

Răspuns Câştigător
| sjszhhwnwne a răspuns:

Cauta putin pe internet "derealization". La mine erau scurte intervalele de timp in care ma simteam asa.

3 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Am avut doar de câteva ori pentru câteva secunde o asemenea stare.
Una din ele. Am fost la spital pentru o investigație minoră, am fost totuți anesteziat. După aceea am fost lăsat să plec acasă prea repede în aceeași zi, înainte ca anestezicul mialgin să își înceteze efectul. Astfel eram într-un fel drogat. În deplasare în drum spre casă prin oraș, am avut un moment senzația de ireal, de parcă aș fi fost pe altă planetă.
Astfel, modificările hormonale de la vârsta ta, pot influența procesele cognitive încât să prezinți temporar astfel de simptome.

| sjszhhwnwne a răspuns:

Am si eu problema asta. Te simti ca intr-un vis? Cred ca e derealizare.

| Petru535 explică (pentru sjszhhwnwne):

Da. Pot spune ca ma simt ca într-un vis. Sunt "cu capul în nori" si ma simt cam despărțit de realitate deșii încă gândesc la fel... Doar ca am aceasta stare care nu ma lasă în pace.

| sjszhhwnwne a răspuns (pentru Petru535):

Cauta putin pe internet "derealization". La mine erau scurte intervalele de timp in care ma simteam asa.