| VicaAlexandru123 a întrebat:

Situatia mea e mai specială laughing - Tata s-a despărțit de mama când aveam 3 ani, dar s-a,, recăsătorit". Femeia cu care el stă, are o fată, cu 2 ani mai mică ca mine, care are o prietenă de-o vârstă cu mine. Tata și maicămea vitregă îmi tot spun decând sunt mai mic că mă potrivesc cu ea, că e frumoasă, dar mie nu mi se părea. Acum, dacă mă întrebi, e cea mai frumoasă de la mine din oraș, nu știu, mi-am schimbat total părerea. Faza e că eu cred că și ea mă place, dar îmi e foarte rușine să îi spun, și în plus, mi-e rușine și de ai mei. Cum aș putea să scap de rușinea asta? Menționez că am 14 ani, și stau la distanță de cam 15km de ea, dar trec cel puțin odată pe săptămână prin fața casei ei. Dau fundă.

6 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Nu sunteti rude de sange deci nu sunt probleme. Daca-ti place, curaj!

| SkyPilot a răspuns:

Nu sunteti rude de sange dar nu stiu cum este considerata legal rudenia voastra.
In general nu e prea bine sa te cuplezi cu cineva din familie sau de la munca. La varsta voastra relatiile nu tin mult, va veti certa, va veti desparti, creati probleme familiei si voua. Eu te-as sfatui sa nu intri intr-o relatie cu ea.

| shadow72 a răspuns:

Mana pe carte!

| dia200 a răspuns:

Deci esti timid si ai vrea sa fi sigur ca ea te place ca sa nu te faci de ras in fata ei. e simplu la varsta ta urmareste semnele uitate dupa comportamentu ei. daca tinde sa te priveasca pe ascuns sau sa fie foarte intresata de ceea ce zici chiar daca habar nu are despre ce vorbestu sunt sanse mari sa te placa sau pri si simplu intreab-o pe sora ta.

| Adelaaaaaaaa a răspuns:

Nu ai de ce sa iti fie rusine, ia-o odata intr-un loc mai ferit si spune-i ce simti pentru poate sentimentul este reciproc, si poti fi cu ea..nu mai fi timid ca ai de suferit daca esti asa, spune-i lasa rusinea si toate alea, ca cu rusinea mori de foamne happy

| VicaAlexandru123 explică:

Stați, stați. Mie nu-mi place de soră-mea vitregă, ci de prietena ei. laughing))