| marius6543 a întrebat:

spatiul din partitia C de la pc scade incontinuu vazand cu ochii, adica sa zicem ca nu fac absolut nimic pe pc, il las deschis.Vin peste 10 minute si de la 1.60 GB liberi (cat am acum din cauza la problema) mai am 1.30 GB.Imi poate explica si mie cineva de ce se intampla acest lucru? Am dat o scanare a sistemului cu Avast si nu a gasit nici-un virus, am folosit si CCleaner dar mai mult de 500mb nu sterge si apoi se umple din nou... ceva solutii?

3 răspunsuri:
| lpavel a răspuns:

Isi face update automat, opreste sa mai faca asta dar nu-ti recomand! Mai bine ia-ti un HDD mai mare! Bafta!

| marius6543 explică (pentru lpavel):

Nu cred ca de la update-uri se umple asa totusi, am si stat acum sa vad cat ocupa totul din C si in total doar 18 GB, deci ar trebui sa am liberi inca 18-20 GB, dar totusi daca e din cauza aia, m-ai putea ajuta cum sa dezinstalez update-urile daca s-au facut cumva? Eu am de mult chestia aia sa ma intrebe inainte de update-uri si inca tot imi apare dar nu updatez.

| lpavel a răspuns (pentru marius6543):

Trebuie sa opresti de tot update-ul, nici macar sa nu intrebe! Ca sa dezinstalezi update-urile mergi la : Dezinstalare sau Modificare programe, pe stanga vei vedea : Vizualizare actualizari instalate, clic pe ea apoi clic drept pe o actualizare (update) si clic pe dezinstalare! Daca ai oprit sa faca update si continua sa scada memoria atunci neaparat reinstaleaza windows pentru ca ai un virus serios si numai asa poti scapa de ea! Bafta!