| deerok a întrebat:

Salut, TPU.

Sper ca ma puteti ajuta. happy

Astazi am intalnit o problema.

Eu locuiesc in Germania, de 2 ani, am 14 ani, si sunt in clasa a 7-a, stiu foarte bine germana, si ma descurc foarte bine la scoala, am o problema toti isi bat joc de mine, doar pentru ca sunt din Romania, ma deranjeaza extrem de mult faptul ca zilnic aud " retardat-o, aici suntem in Germania nu in cacata de Romania " fara sa zic nimic, de exemplu daca vorbesc cu cineva si mai spun ceva gresit, e normal sa mai fac cate o greseala sunt doar de 2 ani aici, imediat vine replica jignitoare, si ma fac urata, slabanoaga, n-ai forme.
Stiti voi, oamenii din ziua de azi happy * formele sunt forta * pentru ei, in nici un caz cum gandesc fetele din ziua de azi. sad
Va rog sa ma ajutati, am vorbit cu mama, ea mi-a spus sa nu ii mai bag in seama, o sa ii doara mai tare daca ii ignor, am incercat, dar chiar nu pot...

Funda celui care ma ajuta.

O seara frumoasa!
Pa, pa.

Răspuns Câştigător
| ankadella a răspuns:

Buna! E foarte aiurea ca majoritatea romanilor care au reusit sa plece dincolo sunt tratati, de cele mai multe ori ca fiind niste oameni rai si chestii din astea aiurea. Imi pare foarte rau, sincer, ceea ce spun ei despre tine si singurul lucru ce poti sa-l faci este sa-i ignori si sa le dai dovada ca esti mult mai inteligenta dandu-le replici gen:" Ai impresia ca tu nu gresesti niciodata?","Imi pare rau ca in capul tau se afla intreg dictionarul german" sau chestii din astea. Nu te lasa calcata in picioare! Sunt sigura ca esti inteligenta, minunata si FRUMOASA. Take care!

| deerok explică (pentru ankadella):

Multumesc frumos de raspuns, mereu am incercat sa tin capul sus, niciodata nu m-am lasat calcata in picioare, dar oamenii din ziua de azi exagereaza in ultimul hal cu insultele.

| ankadella a răspuns (pentru deerok):

Oricând ai nevoie de un sfat sau o vorbă bună, mă poți căuta dacă dorești.

2 răspunsuri: