| RayOrso6153 a întrebat:

Sper ca ma puteti ajuta.Eu plac o fata si nu stiu cum sa i-o spun.Si nu pot sa ma duc direct la ea si sa ii spun ca as fi prea Tara-Gheorghe.Mersi anticipat!

Răspuns Câştigător
| gabryella02 a răspuns:

Pai o fata adora sa rada mult.Stai pe langa ea. Daca intra intr-un bucluc i-ai apararea(se i-a cineva de ea, se contrazice cu cineva si ii dai dreptate.). Comporta-te cat mai bine cu putinta cu ea si in jurul ei.Cand e suparata sa fi acolo sa ii readuci zambetul pe buze.Si sustine-o cat de mult poti.Nu uita nu face glume proaste.....In general dupa etapele de mai sus fata deja simte o simpatie pentru baiatul care a facut asta. Poti sa ii zici ce simti.Cred ca o sa fie putin incurcata in sentimente dar va fi ok(daca ai facut cateva din pasii de mai sus cred ca o sa traga ea concluzia:"Ma place"), deci va fi mai usor.Succes! Si daca nu merge ceva bine nu renunta si spune-i cateva vorbe dulci!

6 răspunsuri:
| TeoPT a răspuns:

Mai întâi caută să te apropii un pic de ea. Fă-o să râdă și alte chestii de genul. Apoi, spune-i direct că o placi. Așa e cel mai bine. Invit-o undeva. Știu că e clișeic ce spun acum dar e cea mai bună cale. Decât să ții în tine, mai bine îi spui direct.

| TheStory a răspuns:

Spune-i prin gesturi si ea se va prinde.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Doua variante:
1 îi dai de inteles prin comportament sau prin intermediul unui prieten
2 îi spui pe mess, facebook

Răspuns utilizator avertizat
| Miki280 a răspuns:

Dai de inteles ca o placi bagand-o in seama, vorbeste cu ea in orice caz orice nu conteaza, apropie-te de ea, poate iesiti impreuna. Construieste-ti intai o relatie de prietenie cu ea, o relatie de dragoste mereu incepe cu una de prietenie. bafta!

| biricu a răspuns:

Poi mai pe ocolite...vezi ce parere are ea despre tine si dopaiaa incearca sa ii spui ce simti pentru eawinking