Faptul ca doar te imaginezi nu e același lucru cu imaginea reala. Cel mai bine te vezi în oglinda.
Nu ai de ce, pur si simplu anumite persoane sunt fotogenice, altele nu. Probabil el este.
Imaginea din oglinda este oricum mult mai apropiata de realitate decat cea din poze. Daca nu ma crezi, pune-ti prietenii sa-ti zica care din aceste imagini este mai apropiata de ceea ce vad ei.
Telefonul nu surprinde în realitate modul în care arăți. În oglinda te vezi asa cum ești. Dar nu trebuie sa te desconsideri, fiecare are frumusețea sa. Apoi, nu uita ca cel mai important lucru este persoana lăuntrică. Dacă ești frumos în interior ca și personalitate, acest lucru se reflecta și în exterior. Deci nu ai de ce sa te îngrijorezi.
Pai. si reflexia din geamul telefonului? Uneori ma imaginez cu parul mai valvoi, mai voluminos ( sunt pletos) si arat bine, si uneori ma imaginez cu parul mai turit, mai cret, mai urat, si ma vad ca naiba.Si cu reflexia din geamul telefonului cum ramane? :/ si aia tot oglinda ramane.Am mai observat ca eu ma vad frumos doar in unele hanorace
Faptul ca doar te imaginezi nu e același lucru cu imaginea reala. Cel mai bine te vezi în oglinda.
„Dacă mi-ar păsa de părerea oamenilor, n-aș mai ieșii din casă." A zis-o un chel la o emisiune. În fine, el e fotogenic, tu nu. Asta nu e o problemă. Găsește-ți imaginea pe care vrei s-o prezinți și totul o să se remedieze în timp dacă-ți pasă chiar așa de mult de părerea altora.^^