anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sper sa ma intelegeti si sa imi da.ti raspunsuri cat mai multe.
Am cunoscut pe facebook un chinez, din septembrie vorbim in fiecare zi pe Facebook si Skype, si a inceput sa imi placa fooooarte mult de el, omul asta mi-a offerit cele mai frumoase zile, o vorba dulce si blanda mereu este binevenita.
Problema este ca el are dublu anilor mei si 2 copii, o sotie, si este director la jocuri olimpice de iarna sau ceva de genu, vreau sa spun ca nu se Pune problema de o relatie intre noi doi, nu pot sa-mi imaginez cum ar fi ca doi oameni care nu s-au vazut niciodata fata in fata sa nu se intalneasca.
Iam spus totul despre mine, si el la fel...
Vine ziua mea de nastere si mi-a spus sa ii dau adresa mea, unde stau, ca sa imi trimita un cadou, stiu ca mi-a luat un telefon, pentru ca ii ziceam eu ca ma rog de parinti sa imi cumpere un telefon, si mi-a trimis niste poze cu mai multe telefoane, m-a intrebat care e mai frumos, ca vezi Doamne ii cumpara fetei lui.
Vorbim numai in engleza. Vreau sa va cer parerea, am 15 ani si nu vreau sa afle parintii mei, cred ca m-ar lua la bataiehee hee, daca ii dau adresa si cine stie ce imi trimite ma trezesc cu vreo prostie in casa laughing
Ma scuza.ti daca am ffacut greseli, dar chiar vreau sa aflu parrerea cuiva. happy

Răspuns Câştigător
| vlad89c a răspuns:

Sa nu cumva sa ii dai adresa, esti intreaga la cap?
Asta minte 99%, vine ma cineva si te rapeste imediat ce ii dai adresa, renunta sa vorbesti cu el!
Tu nu esti nici un pic informata?
Asa se actioneaza peste tot in lume, pana le dau adresele, apoi vin, iti iau organele, si te lasa acolo.
NU mai vorbi cu el.

9 răspunsuri:
| cypryan11 a răspuns:

Complicata situatie
Sa stii pe ca net poti da de persoane care nu sunt cea ce par si nha stau sa ma gandesc putin
Deci un director vorbeste cu o fata minora din Romania...
Dar nha poate fi si o persoana corecta care nu vrea sa iti faca nici un rau si poate a intalnit la cealata parte a globului o persoana cu care se intelege...
In fine nu cred ca ar fi bine sa ii dai adresa ta plus ca pot afla si parintii tai
Zi si tu ca nu ii poti da adresa ca nu vrei ca parintii tai sa afle ca vorbesti cu cineva de 2 ori mai mare decat tine plus ca e din alta tara
O seara placuta happy

| BloomyxD a răspuns:

Sfatul meu : încetează să mai vorbeşti cu el, şi greşeala pe care ai făcut-o e că i-ai spus prea multe despre tine. Poate că nu zice adevărul. Eu zic să-l laşi să-şi vade dă a le lui şi tu de ale tale.

| CristianMarius a răspuns:

Iti trimite o friptura de catel

| ARF a răspuns:

O_O

Traficant de carne vie.

O_O

| Fiona232 a răspuns:

Pai vezi tu multi oameninu sunt cea ce par mai ales ca nu l-ai vazut in viata de unde stii ca nu te minte adica daca iti spune de exemplu are un avion privat tu o sa il crezi? Fi serioasa acesta poate fi un om periculos mai bine il uiti.

| mary343 a răspuns:

Zici ca ~acea prostie~ e de la un prieten.
si mi se pare foarte dragut ca indiferent de diferentele de limba, cultura etc. nu va influenteaza. cred ca ati forma un cuplu frumos daca nu ar avea sotie si copii

| AnonimaBi a răspuns:

Deci...
Nu e prea bine ce faci tu pentru ca el are o sotie si 2 copii si sa nu uitam are dublu anilor tai :-s
Darr vezi ca in lumea asta sunt si prosti care isi bat joc de tine mai ales ca ai 15 ani.
Eu iti dau un sfat cauta-ti un baiat de varsta ta sau ma rog de 18-19 ani maxiiim acu e vremea stii si mai e vorba"Fetele de 14-15 ani ar trebui sa simta fluturasi in stomac nu cocosei in curlaughing)big grin"
Decii trebuie sa te gandesti.happy

| Zambete89 a răspuns (pentru AnonimaBi):

Am prieten.laughing

| AnonimaBi a răspuns (pentru Zambete89):

Crezi ca ar fi fericit de ceea ce faci tu?straight face