De ce sari direct la citit chestii grele? Începe și tu cu o carte de povești, sau ceva.
Încearcă să nu mai ții cont de ele și cu timpul nu o să le mai dai importanță prostiilor ăstora, pentru că asta sunt superstițile. Și evită să citești despre ele pentru că le memorezi aiurea și apoi îți faci tot felul de povești și gânduri proaste când dai de o anumită situație.
Perfect, acum daca o sa ma uit la ceas la 16:16 o sa-mi fac griji asta nu o stiam!
Glumesc. Nu te lua dupa chestiile astea, gandurile negative atrag evenimente neplacute.
Am citit si eu chestii despre ore exact, numere exacte care se repeta, pentru inceput probabil erau simple coincidente dar de atunci in fiecare zi ma uit la cateva ore care se repeta, gen 21:21 sau 21:12 si alte ore de acest gen.
Acum cu toate astea nu mi-se intampla nimic special, sau se intampla si sunt eu prost si nu-mi dau seama.
Din cate am inteles, subconstientul nostru ar stii ce ora este si instinctul/dorinta ne face sa ne uitam la acele ore fixe, pentru ca noi credem ca ne transmit un mesaj si de asta ne uitam.
anonim_4396 întreabă: