| IceCrEaMGiRl a întrebat:

Spuneti-mi si mie ce pot face daca ploua si nu pot iesi din casa....Ca de exemplu acum.Cel mai bun exemplu primeste funda!kiss

Răspuns Câştigător
| FataFaraSentimente a răspuns:

Pai la mine tot ploua ( ador) si gasesc foarte multe lucruri sa fac de ex.: ma uit la o comedie interesanta, vb pe chat cu prietenii, citesc o carte, ascult muzica la maximum, ma uit seriale la TV, pictez, caut muzica pe net, imi fac machiaje diferite, citesc curiozitati pe net sau glume, sunt ft multe ocupatii =] sper ca ti-am fost de ajutor bafta ))

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

-Uita-te pe net la un film/serial
-citeste o carte sau o revista
-deseneaza/picteaza
-vorbeste la telefon
-decoreaza casa
-fa-ti temele
-fa-ti cont pe o noua retea de socializare/fa-ti blog etc.

| AnYyCrZ a răspuns:

La mine ploua rar dar cand ploua nu stau in casa ies afara in ploaie,dar cand e mai grav ascult muzica, citesc, vorbesc pe mess, stau pe TPUlaughingma uit la filme indiene sau invit pe cineva la mine, vorbesc la telefon si scriu povesti de dragostehee hee

| denysa10angy11 a răspuns:

Deseneaza... love struck, danseaza, fa-ti unghiile, asculta muzicaa, joacate cu parul big grin inceearca sa iti faci diverse chestii in caphee hee, fa-ti poze, fa conferinta pe mess cu pritenii, cautati un film si uitate ( daca vrei iti recomand the notebook e de dragoste eee super)... sper ca te.am ajutattt love struck

| TudoricaRobert a răspuns:

Pai sincer mie imi place cand ploua deoarece nu mai e cald,daca nu poti iesii afara te poti uita la TV, intri pe mess,facebook,te uiti la un film de comedie... straight face dar gandeste-te ca daca ploua tare se poate lua si curentul si atunci trebuie sa faci altceva, de exemplu suni un prieten, citesti ceva, desenezi, daca ai MP asculti muzica, se poate si pe telefon, la mine anul trecut a plouat atat de tare in cat a cazut curentul si i-a dat drumul peste 2 zile straight face dar am gasit cate ceva sa fac, daca ai laptop poti sa te joci ceva, PSP, jocuri de strategie, ce vreau sa iti spun de fapt e ca eu nu ma plictisesc cand afara lpoua happy, ba chiar din potriva, imi placewinking