| SmQaLeXuTzz a întrebat:

Spuneti-mi si mie de ce nu prea am succes la fete, am 1.72m si 64kg, nu-s urat dar nici frumos. Toate fetele zic ca sunt dragut dar cand le intreb daca vrea sa avem o relatie toate zic "nu" ...nu mai inteleg.

9 răspunsuri:
| Ioana803 a răspuns:

Daca vrei sa fii cu o fata, nu trebuie sa o întrebi din prima de o relație.
Mai întâi trebuie sa o faci sa te placa, sa se simtă bine in prezenta ta si abia după o săruți...sau cu atingeri care sa ii dea de înțeles ca o placi si ca vrei sa fiți mai mult decât prieteni.

Deci, invit o in oraș, sa va plimbați...ca simplii amici, de preferat sa fiți si într un grup, așa la prima "întâlnire".

| neutrino a răspuns:

Iata ca ai avut parte numai de fete politicoase. Incearca si tu cu o fata la fel de frumoasa si isteata ca si tine, apropiata de varsta ta.

| SkyPilot a răspuns:

Nu le intrebi, le cuceresti. Declaratii faci abia atunci cand fata este "a ta".
Incepi prin a o privi un pic mai insistent, o privesti in ochi, ii zambesti, vorbesti mai mult cu ea, ii faci complimente, o conduci acasa, o inviti la o plimbare sau un suc si ii oferi un trandafir rosu. Trandafirul este prima ta declaratie. Daca pana aici iti merge bine, continui, iar daca nu te reorientezi.

| RAY a răspuns:

Esti prea grabit cum sa intrebi o fata vrei o relatie, pe bune suna a vrajeala macar sti ce e aia relatie? tu vrei sex nu relati dar na trebuie sa minti in fine te inteleg man dar fi sincer, eu nicidata n-am intrebat o fata vrei relatie, ne-am cunoscut, neam placut si m-am trezit intro relatie

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu intrebi toate fetele daca vor o relatie, ci numai pe acelea de care te leaga preocupari comune, cu care ti se pare ca te potrivesti foarte bine. daca intalnesti astfel de fete mai des de 1-2 pe an, inseamna ca le alegi fara seriozitate.

| jessN a răspuns:

Tre sa stii sa te comporti cu o fata. Tre sa stii cum sa faci o fata fericita. O fata nu se uita la frumusete daca ai caracter. Cea ce o fata iubeste cel mai mult la un baiat e sa o faci sa rada! Asculta ce iti zic si ai sa vezi ca o sa ai noroc!;* Bafta la agatatwinking

| ywar a răspuns:

Iubesc urmatorul dialog total idiot!
- Te plac foarte mult, vrei sa fii prietena mea?
- Da si eu te plac si as vrea sa fim prieteni.

| T0T a răspuns:

Dovada că multe fete se uită și la ce ai în cap.

Răspuns utilizator avertizat