| George_8501 a întrebat:

Spuneti-mi si mie va rog cum sa il fac pe fratele meu sa nu mai asculte manele daca i le sterg trage altele! Cel mai bun raspuns funda

6 răspunsuri:
| thegatekeeper a răspuns:

Din pacate nu cred ca il poti face sa nu mai asculte un anumit gen de muzica, fiindca, oricat de aiurea si fara sens ar fi genul respectiv, fiecare poate asculta orice ii place (nu inteleg ce poate sa ii placa unei persoane la manele, insa asta e doar parerea mea). Banuiesc ca te deranjeaza fiindca asculta tare, ceea ce e intr-adevar, deranjant, fiindca nu trebuie' sa fii obligat sa asculti nimic din ce nu-ti place. Poti sa vorbesti cu el si sa il rogi sa asculte la casti sau in alta camera sau sa gasiti ceva, astfel incat sa nu mai fii nevoit sa le suporti happy.

| Ramo80 a răspuns:

Nu ai cum daca asta ii place lui sa asculte. Nu fi rau, lasa-l si pe el sa se simta bine. Daca nu le asculta cu sonorul la maxim nu are de ce sa te deranjeze. Daca el ar sterge ce asculti tu si ti-ar interzice, tu ai face-o?

| angel09 a răspuns:

Buna! in primul rand nu i le mai sterge pentru ca faci mai rau...arata-i ca nu ai nimic impotriva ba mai mult descarca-i tu unele melodii, iar daca el va vedea ca nu are cu ce te mai enerva o sa renunte singur.Cat timp esti impotriva lui va face tot posibilul sa te tachineze.Bafta!

| Minuneee19 a răspuns:

Daca e genu care pune la suflet te`ai putea rade de el sau prietenii tai sa se rada de el ca asculta manele si tu intre timp sa asculti cele mai noi melodii big grin.sau sa vorbesti frumos cu el ca de la frate la frate ca e jenant genu de muzica pe care il asculta si se face singur de ras (ca in ziua de azi in mare parte numa taranii asculta manele straight face) laughing... funda?big grin:X

| ღGummyTzaღ a răspuns (pentru Minuneee19):

Nu cred ca poate rezolva ceva dacă îl face de ras pe bune o.O"

| Minuneee19 a răspuns (pentru ღGummyTzaღ):

Eu asa am rezolvat-o cu fratele meuhee hee...si am specificat ca daca e genul care pune la suflet laughing.el isi cunoaste fratele mai bine decat noi happy.