| madalinn215 a întrebat:

Stiti ca acum vine banchetul clasei a opta. Voi cu ce o sa va imbracati? Pentru ca eu habar nu am, adica nu ma vad pe mine la costum si cravata laughing In general port blugi si hanorace.
Ma gandeam la niste blugi si o camasa, voi ce ziceti?
Adica eu merg acolo sa ma distrez, nu prea ma intereseaza aspectul happy

8 răspunsuri:
| ANAHsneaman a răspuns:

Bună!
Am avut colegi care la fel ca și tine nu suportau citez,, fluturele negru sau șarpele ce ii strângea de gat,,.
Au venit de asemenea în cămașă și blugi, dar la unii le-a părut rău după, însă am avut și colegi în costum, iar imaginea lor îmi e și acum întipărita în memorie laughing
Acum depinde cum dorești tu sa te îmbraci.
Da, banchetul e important, însă doar la începutul petrecerii cei din jur sunt curioși și îți,, scanează,, ținută, după aceea nu mai are nimeni nici o grija!
Cum am spus totul depinde de tine. Cum te simți mai bine, însă i-a în considerare ca se vor face fotografii, e un eveniment care nu se va uita asa ușor.
Și te asigur ca dacă nu te încântă acum ideea de a îmbracă un costum, pana în clasa a 12-a pun pariu ca ideea respectiva îți va surâde.
Nimeni nu îți dictează cum sa te îmbraci sau ce sa faci, însă repet, i-a în considerare totuși evenimentele oficiale. E strict părerea mea.
Distracție plăcută! Și mult succes la examen!

| Violleta2022 a răspuns:

Banchetul este un eveniment oficial unde toata lumea se imbraca frumos, clasic, cu rochite de ocazii si costum la baieti.
Asadar, trebuie sa porti: costum complets au sacou elegant si pantalon cu dunga, camasa simpla cu cravata sau papion si pantofi eleganti.
Blugii sunt pentru joaa, pentru sport, pentru dus la piata dar NU pentru ocazii ca banchetul scolar sau nunti.
Distractia de la banchet este plina de respect pentru profesorii vostrii si pentru colegii avuti.
Te distrezi in blugi dupa aceea, acasa, la alte petreceri, dar nu la banchet, care-i un eveniment oficial prea important, ca sa te faci de rusine, sau sa ti se sugehereze sa mergi acasa, sa te schimbi.
In blugi umblii toata ziua, dar nu si la evenimente de aceasta anvergura.

| Freya1 a răspuns (pentru Violleta2022):

Ai văzut moda de azi? Crezi ca mai poartă cineva pantaloni aia la dungă largi si lalai de parca sa îmbrăcat din capatat?
Sa îmbraci in ziua de azi un tânăr cu sacou cu unu, două numere mai mari încheiat până în gât si cu pantalonii aia largi la dungă si încălțat cu pantofi de moși doar pentru ca asa era pe vremuri si sa iti respecți profesorii e aiurea. Poti sa iti respecți profesorii si îmbrăcat în trening, dar sincer cred ca si majoritate profesorilor sunt în toi cu moda.

| Violleta2022 a răspuns (pentru Freya1):

Tu imbraca-te cum vrei, dar vei avea supriza sa se uite toti profesorii urat la tine, cand apari ca un papitoi, la un eveniment festiv. Se vede ca esti micut si nu ai habar despre ce vorbesc.
Nu haina face pe om, dar te asigur ca-i decide soarta.
Daca tu mi-ai veni la un interviu imbracat cu pantaloni mulati si in tenisi, categoric nu te-as angaja, nu pentru ca nu ti-as da credit la cat ai fii de bun progesional, ci la lipsa de respect pe care mi-o arati, cand vii imbracat ca un papitoi de la coltul blocului.
Ma rog, daca esti hotarat sa te imbraci ca de joaca, de ce naiba ai mai venit aici sa ne ceri sfatul?

| Freya1 a răspuns (pentru Violleta2022):

Citeste numele

| Violleta2022 a răspuns (pentru Freya1):

Scuze natalia, nu era pentru tine raspunsul, se pare ca adminul i-a sters baiatului toate raspunsurile si ale mele s-au mutat mai sus, adica la tine.
Dupa cum vezi, au disparut toate comentariile lui, ramanad doar intrebarea.

| Freya1 a răspuns:

Poti sa iti iei o pereche de pantaloni din aceia cum poartă băieții azi https://images.app.goo.gl/VwVLKGqW96reRYNS6.Sau o pereche de blugi negri cu o camasa si un sacou si cred ca e suficient.

Răspuns utilizator avertizat