| Marisella a întrebat:

Stiti cumva cum se procedeaza cu notele la evaluarea nationala? ma refer daca exista nota minima sau daca nu, atunci cum se procedeaza? de ex: la evaluare nationala iau 4. Pot intra la liceu, sau se face o medie cu media generala si teza? Va rog frumos sa ma ajutati!

Răspuns Câştigător
| Sonia a răspuns:

Si eu acum ma uitam pe aceea carte cu liceele si etclaughing
Uite cum se facehappy:
-media de la cele doua materi plus media din cei 4 ani de gimnaziu 50% cu 50% si se imparte la doi si iese media ex: iei 4 la mate si 6 la romana 10 impartit la doi 5 si sa ziceam ca media ta in cei patru ani de scoala este 8 se aduca 5 cu 8 da 13 impartit la doi 6 virgula 5 sau virgula ceva...in fine asta ar fi media ta si cauti liceea la care poti intra cu media asta.
Dar, eu una mai stiam ca daca iei 4 la vreuna din materile de examen nu poti intra la liceustraight face. Acum depinde de liceele din orasul tau ce medi de admitere auhappy.Dar sfatul meu este sa incerci sa iei 5 ca sa fi scapata de o grijahappy.

1 răspuns:
| MasterOfDisaster a răspuns:

La capacitate nu, nu poti sa intri la liceu daca iei vreun 4.

eu am dat teze unice in clasa 7-a, apoi s-au scos, si am dat ceva teste.
media sa facut asa:25% tezele unice, 25% testele din cls 8-a, si 50% media de pe clasele 5-8.

acum sunt in clasa 9-a, si nu stiu cum intri la liceu... daca se da capacitate sau.altceva.