| Pixxie00 a întrebat:

stiu ca am pus iar o intrebare ciudata dar CUM SA FAC SA MA COMPORT CA NINI? (nini cea din serialul de pe disney channel )
Am incercat sa ma comport ca nini dar NU POT!

4 răspunsuri:
| Plague a răspuns:

Chiar vrei sa fii genul de persoana falsa care se comporta ca x sau y? Nici macar Nini nu se comporta ca Nini, e doar actoriehee hee. Fii originala, fii tu! Un om adevarat e sincer in comportament, atitudine si vorbire... Sper ca te-am ajutat...

| johnny_1148 a răspuns:

Sa ai un comportament aiurit si sa te faci ca uiti unele lucruri. FUNDA?

| ema1ih a răspuns:

Tu ar trebui sa te comporti cum iti place nu ca Nini. Fiecare om are personalitatea sa, fiecare fiind diferita in felul ei.
Dar, daca tu chiar crezi ca vrei sa te comporti ca Nini ar trebui sa iti ceri mereu scuzi chiar daca e sau nu vina ta, sa te gandesti mereu in alta parte, sa-ti pese mereu de cei din jur chiar si de cei pe care ii urasti, sa-ti asumi mereu vina... sunt multe lucruri de zis...

| tladybeauty a răspuns:

Nu trebuie sa te comporti exact ca ea ci trebuie sa iei aspectele pozitive,, iar eu am incercat chestia asta si aproape ca mi-a iesit, secretul e sa ai mai multa rabdare sa iti fie mila de ceilalti cand au o problema si sa ai grija de mediul incojurator pupici!

Întrebări similare