Daca esti fata parul prins in coc,daca esti baiat scurt.
Haine:camasa alba/albastra/bleu
Rechizite:caiete matematica/dictando,creion,guma,rigla, ascutitoare, pic pentru sters cand gresesti cu stiloul, coperti la caiete si etichete, creioane colorate si carioci.
Daca esti in clasa 1 caiete de tip 1 sau 2 si de matematica.
Ca mancare poti sa iei un sandwich impachetat intr-un servetel si intr-o punga sau sticksuri, etc.
Este prima data cand te duci la scoala? Fa ce-ai facut si anul trecut cu toate lucrurile astea!
Ok funny
o sa ti-o transcriu pe a mea * si eu le fac ca disperata din timp )
-ghiozdan
- 1 penar- creioane pixuri -trusa de geometrie, gume culori, markere
-10 coperti medii de caiete
-12 coperti caiete de marime mare
-14 caiete dictando studentesti
-2 caiete de bio
-2 caiete geografie
-2 caiete muzica
trusa de desen :
2-3 blocuri de desen A4
1 set pensule
acuarele
paleta
(nu stiu ce uniforma ai tu dar )
:
4 camasi albe
blugi
echipament de sport ( colanti, trening, adidasi )
pantofi ( sandale, tenesi, bascheti etc )
esarfe
sosete si dresuri
elastice, bentite si clame de par /
si s-ar putea sa ai nevoie de un halat alb de laborator pentru ora de fizica depinde daca o sa vrea profa ta sa faca experimente de acum sau daca e la anul' /.
materiile noi vor fi doar fizica ( care-i naspa ) si orele de matematica vor fi impartite in geometrie si algebra * o sa-ti zica profa din prima zi ce ai nevoie )
I hope I helped
:*
Esti o femeie in varsta care e mama sa inteleg? Ca un copil nu ar fi pus intrebarea asta nici o data, acuma de ce ai nevoie un trening nou daca la copil nu-i mai bun cel vechi, daca e baiat parul sa fie scurt, caiete de mate/romana. Si ami vine sa renunt sa ati mai zic ceva nu stiu dar asa mi-a venit explica tot spune tot ce varsta are casa sti si noi rusinosi mai e poporu asta
Conteaza si in ce clasa esti...adica unele lucruri iti trebuie la doamna invatatoare iar altele la liceu! Fi mai explicita te rog!
Andrei67y5 întreabă: