anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Stiu ca suna cam prostesc ce zic acum dar na laughing
Astazi am mers pe strada si un tip cu masina a trecut pe acolo s-a uitat lung la mine si s-a intors cu masina la mine si am facut cunostinta si mi-a cerut numarul de telefon, adica tipul era chiar dragut mi-a zis si numele lui si a zis ca ne auzim mai incolo dar inca nu mi-a scris.laughing m-a intrebat unde mers si am zis ca merg pe strada x si a zis ca ma duce el dar eu am zis ca merg singura. adica nu a insistat sa ma urc la el in masina, mia mai zis ceva dar sincer nu am inteles ca treceau masinile si nu auzeam ce zice. dar inca nu mi-a scris oare ce sa inteleg? laughing Adica tipul era frumos dar nu vreau sa ma indragostesc si el sa isi bata joc de mine sad am mai patit de astea si sincer mi-e frica sa am incredere in cineva deja.
Ati mai patit si voi asa? Vreau raspunsuri sincere, va rog! Mersi!

4 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Eu zic sa stai cuminte daca ar lua legatura cu tine. Vei ajunge pe undeva printr-o tara, la produs, pentru el.

| Violleta2022 a răspuns:

Da, majoritatea proxenetilor isi fac racolarea pe strada, unde vad gasculite care se uita insistent dupa masini bune si tipi smecheri.

| Azazea a răspuns:

Proxenet

| blackPug97 a răspuns:

Nu are rost sa iti bati capul cu el.O persoana care ii ok nu intoarce o masina pe strada numa sa se bage in seama cu o persoana despre care nu stie nimic.Sa fim seriosi acum.E ok sa ai putin tupeu, dar aici nu ii vorba de tupeu.Ori facea misto, ori te poti trezi intr-o zi cu o bata in cap pe strada si nu sti de la cine.