Eu am incercat mai multe, uite niste sfaturi:
-zeama de lamaie si cu bicarbointa, au avut efect;
-putin lapte si cu putina gelatine bagate 5 secunde la cuptorul cu microunde;
-masca din argila (argila+apa);
Eu le-am incercat pe toate si au avut efect.
Buna! In primul rand ai varsta la care apar cosuri, asta e toti am trecut prin perioada asta, cam nasol.
Incearca sa nu mai mananci multe dulciuri, evita-le.Pastreaza tenul curat, mai ales inainte de culcare. Uite Clear skin e o solutie dar...dar foloseste-l in in fiecare seara neaparat si de ce nu si ziua cand apuci.
Bafta cu cosurile!
Cumpara de la farmacie argila de uz extern, da-te 7 zile in fiecare zi, apoi rareste da-te doar 2-3 zile pe saptamana si o sa vezi ca da roade
Pai nu mai manca ciocolata sau glucoza macar incearca sa le eviti pentru ca o sa iti creasc nivelul de testosteron(hormon masculin) iar tu ca sa scapi de cosuti ai nevoie de mai mult estrogen ma rog dar sa nu le scoti complet din dieta ta pentru ca ai nevoie si de ele dar oricum du-te la o cosmeticiana (daca asa se zice) cu ai tai daca chiar ai acee o sa se ocupe de cosurile pe care le ai ca sa nu se infecteze si sa nu iti ramana urme, gauri sau cicartici o sa iti faca masti si o sa iti dea sau prescrie eventual niste geluri si creme pentru mine a mers am ramas fara cosuri in 4 zile
Serendipity17 întreabă: