| Havoc a întrebat:

Salut tpu.Sun gelos pe prietenul meu cel mai bun pentru ca agata iar mereu fete iar eu nu pot.Sunt putin grasut dar nu rau si el e mai slab.De ex azi vruiam sa ma dau si eu la o fata a luat-o el a pupato etc. Mereu face accelasi lucru si sunt foarte gelos pe el

Răspuns Câştigător
| SaraJ a răspuns:

Hey havoc! din cate vad eu ar cam trebui sa discuti cu amicul tau despre aceasta problema. poate pana la urma chiar te va ajuta daca-ti este prieten bun. cat priveste greutatea, stai linistit, nu conteaza: mai bine cineva bine-facut care e amuzant si intelegator decat o scobitoare fustangie laughingwinking

6 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Buna!
Mie-mi pare cam lipsit de bun simt daca s-a dat cu care tu flirtai deja. Ar trebuii sa discuti cu el, si sa-i spui asa mai indiscret, sa-ti mai acorde si tie spatiu de cuceriri. Poate nici tu nu esti prea sigur pe tine, si de aia fetele il baga mai mult pe el in seama. Incearca sa te iubesti mai intai pe tine, inainte de a avea pretentia sa fi iubit.
Succes!

| Elena_9064 a răspuns:

Buna. Tot cea ce trebuie tu sa faci este sa nu te mai ingrijorezi cand va veni momentul potrivit ca tu sa stai cu o fata atunci va fi bine. Si totusi ce sa ii faci tu lui. el este prietenul tau nu ai cum sa ii porti pica. Este o situatie dificila. Daca cu adevarat iti este prieten atunci nu ai cum sa renunti la a mai merge cu el la plimbari dar nici nu ai cum sa vorbesti cu el despre acest lucru pentru ca ar fi jenant si tu ai pica intr-o postura naspa. Oricum incearca sa fii stapan pe tine si ai grija si la cele mai mici detalii. MULT SUCCES! PA-PA!

| edc a răspuns:

Mie mi se pare ca la prietenul asta al tau ii cam place sa iti faca in ciuda... mie asa mi se pare

| Fantastic7 a răspuns:

Nu conteaza ca esti putin grasut, important e sa stii cum sa te porti cu o fata. In orice caz, nu merita sa strici prietenia ta cu el doar pentru niste fete oh go on

| Nymeria a răspuns:

Te oftici, nu? Man agata si tu rufe, daca cu fete nu mebig grin

| vivigreen a răspuns:

Prietenul tau ar trebui sa inteleaga ca si tu ai dreptul asta, discuta cu el. Poti face 2 lucruri: 1- te pui pe exercitii de abdomen si nu numai (flotari, genoflexiuni, ridici greutati) sau 2- Discuta cu el, poate iti da niste sfaturi si agati si tu mai usor