Esti un norocos daca poti avea astfel de vise. Dar stai linistit, este doar un vis, nu ti l-a trimis nimeni. Nu pleca nicaieri, nu o vei gasi.
Nu prea cred, si va spun si de ce. Daca ati citit cu atentie nu e un vis tocmai normal ( in legatura cu fata) dar tot o favorizam si de aceea m-a deprimat foarte mult acest eveniment, toate aceste chestii s-au legat una de alta..adica ce vreau sa spun este ca acest vis este unul complex, ma gandesc ca nu oricare ar merge asa departe, probabil ca m-am gandit eu foarte mult la asta ori cineva de sus doreste sa ma ajute de am visat din nou, dar nu am idee daca m-i s-ar intampla sa visez din nou ce sa fac sa renunt? Daca nu va suparati imi puteti spune si ce varsta aveti? Asta ar adauga un plus de incredere! SI multumesc pentru raspuns!
Mersi..chiar m-ai ajutat nu am mai visat si am inceput chiar sa uit, si asta e destul de bine.
Ma bucur ca te-ai detasat un pic. Mi s-a intamplat si mie sa visez ceva atat de intens incat a doua zi am simtit ca trebuie sa verific daca a fost vis sau realitate.