Niciodata nu o sa mai treci pe la"onorabila varsta" de 12 ani. Pur si simplu incearca sa fii sociabila. Ceilalti colegi de la tine din clasa le e rusine sa spuna ca inca mai sunt copii si de-aia te "necajesc". Incearca sa nu devii prea matura.Esti copil, traieste-ti copilaria(dar cu limite)! Poate o sa ajungi batrana si o sa-ti amintesti de copilaria ta si o sa tanjesti dupa aceste clipe!
Buna Andra, eu cred ca ideea de maturizare nu se poate pune in vorba nici pentru varsta mea, gandeste-te putin cum gandeai la 8 ani in privinta tuturor lucrurilor si asa o sa o faci si in viitor ..Pentru a simtii o diferenta fata de colegii tai, sau prietenii de varsta ta, iti dau doar niste idei, trebuie sa nu mai gandesti wow lala band :X, desene, etc, sau alte copilarii din astea.Incearca sa socializezi mai mult, sa nu mai te amuzi din toate prostiile. Dar totusi, sa iti raspund la intrebare : Nu prea e bine sa te ''maturizezi'' de la varsta asta, toti am trecut prin asta si eu zic sa lasi lucrurile sa vina de la sine. sa iti continui viata asa cum e traieste fiecare moment si crede-ma ca cu fiecare an cu care inaintezi in varsta o sa detii tot mai multe responsabilitati.si practic prin asta se creeaza maturizarea. Scuze ca ti-am indrugat aici o gramada de cuvinte, sper ca te-am ajutat, astept o opinie despre ce am scris mai sus
Buna, Andra, ai doar 12 ani. toti cei din clasa ta sunt "copii" Nu te "grabi sa cresti ". Fi tu insati fara sa-ti pese de parerea celorlalti. multi spun ca esti copila din invidie, probabil. Ai o viata inainte pentru a te maturiza. Toate la timpul lor. Deci sfatul meu e : NU-TI FORTA TIMPUL! te pup:*
Mersi mult. >.<
Pentru putin. te pup :*