| IDontCare10 a întrebat:

Sunt baiat(15 ani) am 1, 66 si 53 de kg.Intrebarea mea este urmatoarea: Este o inaltime potrivita pentru varsta mea? Ce imi recomandati sa fac pentru a creste in inaltime (1, 75 pentru mine ar fi perfect),de preferat sa fac acasa(Ex:sa alerg,sa stau agatat, etc.)
P.S.:Cat trebuie sa dorm ca sa ma pot inalta, laptele ajuta?

Răspuns Câştigător
| Mariiaaaa a răspuns:

In primul rand, stai linistit ca fiind baiat vei mai creste. In al doilea rand, pentru a creste in inaltime este foarte bun sportul, precum si o alimentatie sanatoasa. Laptele este foarte bun pentru crestere si dezvoltarea oaselor. Incearca sa faci cat mai mult sport (poti sa iesi in parc sa joci basket sau volei sau chiar fotbal)! Mult succes! happy

4 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Bună!
Corpul tău e în continuă dezvoltare până la 18 ani. Totuşi, dacă vrei să mai creşti, îţi recomand:
-baschet
-tracţiuni
-întinde-te în sus ca şi cum ai vrea să iei ceva de pe creanga unui copac care e foarte sus
-sari
Succes!

| Adry05 a răspuns:

Am găsit şi acest articol care pare interesant :
http://www.sfatulmedicului.ro/......time_10146

| Rayzzor a răspuns:

E o inaltime ok.Adica sunt oameni care se dezvolta mai greu.Trebuie sa ai rabdare, dar iti recomand inotul, tractiunile, sa bei multe lichide si sa dormi cel putin 10 din 24 pentru a creste.

| LeganzaMoonwalker a răspuns:

Salut!
Este o inaltime..medie sa spunem.
Acasa? Poti sa iti iei o bara de tractiune si sa te agati de ea toata ziua (serios vorbind).
Dar chiar ar trebui sa iesi p-afara si sa joci mult baschet..ai fi uimit sa vezi cat ajutawinking
Succes!