| Anonymouyse a întrebat:

Sunt baiat, am 15 ani si peste 3 saptamani am banchetul de clasa aVIIIa.

Problema e ca nu stiu cum anume sa ma imbrac, si m-am gandit sa-i intreb si pe colegi dar si ei sunt indecisi.

Insa mai e o mica-mare problema, sunt cam slab, am 1, 67 inaltime si vreo 48 kg.

E un moment important in viata, cred eu asa ca as vrea sa fiu cat mai original insa nu ma-mbrac chiar la costum adica n-as vrea pantofi poate pantofi sport.

In legatura cu banii.nici sa nu fie acum de milioane, voi scrieti si vad eu.

Vreau pareri scrise sau chiar imagini.

Va sunt foarte recunoscator si fac si eu ce pot... FUNDA.

2 răspunsuri:
| Kenny a răspuns:

Niste blugi care'ti plac tie, cu o camasa alba pe deasupra si in picioare tenesi :-?
Sau ceva gen asa [sper sa poti vedea link`ul... ignora si tu ca e vorba de Adrian daca esti hater si uite'te la tinuta ] :http://www.facebook.com/....../photo.php

| MadutzaB a răspuns:

Este un moment important si o amintire frumoasa.Sa stii ca ideea cu costumul este foarte originala, ai fi elegant si in acelasi timp ai arata bine. Poti incerca o pereche de pantofi sau pantofi sport(dar nu adidasi) cu o pereche de pantaloni negri de la costum sau din material in orice caz(sa nu fie blugi, ca la urma urmei o data e banchet de cls VIII). Poti asorta cu o camasa sau un tricou ce are guler de camasa(culoarea pe care o preferi tu).
Succes!