| PeCaleaCeaBuna a întrebat:

Salut,TPU! Sunt baiat, am 16 ani si trec printr-o perioada mai grea. Voi trece peste faptul ca am avut multe suferinte pana acum(de varsta,presupun). Recent,mai exact vara trecuta, am facut un pacat la care nici nu m-aas fi gandit vreodata.De atunci, ma simt vinovat si nu stiu cum sa scap de starea aceasta.Am facut pacatul ona.niei gandindu-ma la mama si la matusa mea.O faceam pur si simplu pentru ca simteam ca ma excita,ca orice alte femei. Spuneti-mi va rog daca ati patit si voi asa ceva si daca da, cum pot scapa de acest sentiment de vinovatie.Multumesc anticipat.

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Scapa de credinta cat mai repede si intelege-ti viata, n-ai de ce sa te simti vinovat pentru ceva ce-ai facut numai cu gandul si cu propriul tau corp. Cel mai important lucru, nu regreta nimic niciodata. Ganduri ciudate si lipsite de moralitate ne trec tuturor prin gand.

| Teo29 a răspuns:

Salut, in primul rand cauta sa mergi sa spovedesti pacatul, o sa te simti mai bine, cauta un preot in fata caruia te poti deschide. Daca iti poate oferi un sfat care sa te ajute e si mai bine, daca nu, consulta un psiholog, unul bun de preferat. Ce zici tu poate fi si o problema psihologica mai complexa care poate fi rezolvata. Nu e normal ce ti s-a intamplat, de asta ai nevoie de consiliere si ajutor.

| VirtualEinstein a răspuns:

laughing gen:verisoara, verisoara pana te vad in p***a goala

| Chihaialexs a răspuns:

In primul rand ar trebui sa ii spui unui preot (sa te spovedesti) dar daca nu esti pe calea credintei ti-as recomanda sa gasesti ceva care sa-ti ocupe timpul sa te faca sa uiti.

Si nu nu am patit asa ceva.