| ursulet97 a întrebat:

Sunt baiat! Eu am fost acasa la cel mai bun prieten al meu si am cam baut, si in cele din urma eram beti.Si cum stateam noi asa la calculator deodata ma saruta si incepe sa ma mangaie. Apoi spune ca sa ne culcam.Ne-am culcat si m-a tras langa el si asa am adormit.Dimineata nu prea a spus nimic de cele intamlate seara ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic. Oare sa fie el gay?
Cum sa ma lamuresc in privinta asta?

8 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Se poate sa fie sau a fost din cauza betiei. Intreaba-l!

| darrio2007 a răspuns:

Erati beti.Asa ca nu stia ce face.Nu a vorbit nimic despre asta, dimineata, pentru ca ii era rusine.Deci nu pare sa fie gay.

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Nu știu cum de nu te-ai lămurit! Atitudinea lui a fost destul de... grăitoare. Ca o invitație, pe care tu ai acceptat-o, din moment ce te-ai pus în pat alături de el.
Vrei să-l pui din nou la probă, ca să te convingi?
Atunci, du-te din nou în vizită. Se vor întâmpla mai multe, decât s-au întâmplat prima oară! big grin

| Hakuouki a răspuns (pentru floresdemayo):

Ce rau esti...invata omu` sa-si bage un dop in stii tu, ca sa nu riste laughing
Frate, eu zic sa nu mai stai singur cu el, acum daca si tu esti, nu ma bag.

| floresdemayo a răspuns (pentru Hakuouki):

Dar de unde știi că vrea... dop? =))
http://i.imgur.com/tw8CtKc.png

Sper să nu-l viziteze când e trist, palid sau tras la față. : ))

| Hakuouki a răspuns (pentru floresdemayo):

Ursulet97 iti doresc sa nu fi niciodata trist, palid sau tras la fata laughing

| lpavel a răspuns:

Mai mult ca sigur! Asa ca ai grija ca poate ti-o pune... laughing))

| AnonymousB a răspuns:

Pai in primul rand erati beti si omu la bautura face multe laughing sau prinde tupeu uneori un tupeu prea mare. Poate e gay si te place si nu a stiut cum sa iti spuna, si cum era beat a prins curaj. Sau poate era prea beat si nu constientiza ce face. Ca banuiesc ca erai si tu destul de beat incat ai acceptat. Poti vorbii cu el despre lucrul asta si asa aflii daca te place sau a fost din betie. (ori il imbeti din nou si il intrebi laughing ) eu zic sa vorbesti cu el mai bine si vezi cum reactioneaza. happy