Salut, si eu sunt din constanta! mai ce pot sa iti zic poti sa te duci la impartit pliante, la saltele in mamaia, la un stand cu ochelari... la cei 14 ani ai tai (nu ca as fi mai mare) nu cred ca iti vei casii altceva de lucru dar stai linistit ca se castiga si asa cu toate ca vei si obosit (mai ales la pliante)! Spor la lucru ce pot sa iti spun sper ca ti-am fost de folos
Nici un job.
esti prea tanar ca sa iti faca cineva acte.
eventual pe la 16 ani sa incerci din nou sa cauti ceva de lucru si cred ca pe timpul verii avand in vedere ca stai in CT vei gasi ceva pe la terase sau oricum. ceva legat de vacantele altora si de vara
dar nici jumate de norma nu vei obtine la varsta de 14 ani pentru ca nu se incurca nimeni cu elevi.nu are multa incredere in ei pentru ca sunt mult prea visatori si nu respecta termene si la capitolul seriozitate stau destul de rau.
Digicron ai dreptate dar la impartit pliante cred ca se poate duce si nu a vb nimeni de contract, daca el e dornic sa munceasca si are nevoie de bani, tinand cont ca e tanar multi bucatari cauta ajutoare pentru ca el e tanar si se misca repede si nu numai!