| AndreiCocolino20 a întrebat:

Sunt baiat si am 14 ani si niciodata nu am avut o iubita. Dar insa am o gramada de prietene cu care ma inteleg bine.dar problema mea este ca sunt timid dar nu ca orice om normal ci foarte foarte timid. Tot timpul cand vorbesc cu o fata sau colega ma inrosesc instant transpir ma balbai si nu ma pot misca. Mai ales daca se uita in ochii mei sau ma atinge pe mana sau umar etc... nu ma consider urat, ba chiar multe fete si mai mari au spus ca sunt dragut si frumos dar bineinteles ca eu am rosit si inlemnit. Acum o saptamana o fata mai mare cand am intrat in sala a spus" hei frumosule hai aici langa noi" si logic ca eu mi-am continuat drumul fiind rosu la fata si cu capul in jos. Nu cred ca o sa am o prietena niciodata. sad fata aia cica ma place si e cea mai frumoasa fata din clasa ei si multi se calca in picioare sa stea langa ea. Si ea ma chema pe mine si ma alinta si eu o resping deoarece rosesc si devin timid. Am fost si insultat de ceilalti baieti mari ceva gen " fraiere nu sti cat de prost esti ca nu te duci la ea" sau " ce ai ma esti gay de nu te duci langa ea? " si tot felul. Va rog din suflet ajutor!

Răspuns Câştigător
| Dariusuu a răspuns:

Stai linistit, inca n-ai cum sa intelegi totul despre fete la 14 ani. Dar te asigur ca cel mai important lucru pe care ar trebui sa-l stii este ca daca vrei sa cuceresti o fata trebuie sa fii dispus sa risti pierderea ei.

Acum cu tupeu, fii pregatit de esec!

Succes.

2 răspunsuri:
| 熊Panda熊 a răspuns:

Si eu am aproape 15 ani si nu ma simt prost deloc fiindca n-am iubita... Insa, cu timiditatea, daca mergi la o scoala in mediul urban, cred ca poti merge la psihologul scolii, majoritatea scolilor au si este gratis. Si eu eram super timid si doamna psiholog m-a ajutat sa imi infrang acest defect.

| 熊Panda熊 a răspuns (pentru 熊Panda熊):

Si nu, nu este rusine sa mergi la psiholog. Psiholog nu inseamna psihiatru. Multi ii incurca, desi lucreaza in domenii aproape TOTAL diferite.