| TronicX a întrebat:

sunt baiat si am 15 ani...problema e urmatoarea.Nu stiu cum sa abordez o fata stiind ca ea este indragostita de minee.va rog sa ma ajutati.999 funde si vot!

Răspuns Câştigător
| LalLyBoOmD a răspuns:

Hmm.inteleg. Deci, spui ca ea te place, dar ea stie ca tu o placi? Daca nu stie, ea nu poate veni la tine, fiind mai timida, asa ca du-te tu la ea, dar doar daca esti sigur ca va spune "da" relatiei voastre. Unele fete sunt mai rele si fituase, si cred ca te-ai simti groaznic si jenant sa primesti un "nu". Daca ea nu stie ca si tu o placi, inseamna ca nici ea la randul ei nu vrea sa se faca de ras. Fii sigur pe tine, si la scoala sau unde va intalniti de obicei, sa-i spui ce simti pentru ea. Daca nu vrei sa alegi aceasta cale, incercati sa mai vorbiti pe internet, fa-i complimente, si las-o pe ea sa-si dea seama, apoi spune-i ( e bine sa faci asta ca sa vezi daca iti raspunde cu aceeasi moneda la avansuri ). Deci, iti urez mult noroc, si te-asi ruga sa-mi oferi fundita daca consideri ca meritwinking. Bye!

7 răspunsuri:
| Ramo80 a răspuns:

Daca ai adresa ei de mess vorbiti acolo. Iti va fi mult mai usor sa comunici asa decat fata in fata, pentru inceput. Spune-i de unde o cunosti, intreab-o de scoala, de pasiuni(poate aveti unele comune) si apoi dupa un timp cand deja ati inceput sa va cunoasteti, invit-o la o plimbare, la un film. Mult noroc!

| TronicX explică:

Mai astept raspunsuri...sa vad si eu care e mai bun, daca poate sa mai raspunda si o fata.

| Dorobantsu a răspuns (pentru TronicX):

Daca sunteti deja prieteni, puteti iesi afara amandoi si vorba lui Radu, vorbestei frumos, fa-i complimente. Si totul va veni de la sine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

POi nu trebuie sa intrebi pe nimeni daca zici ca te place tu la si vorbestei despre scoala si asa mai departe pana deveniti prieteni sau poate ceva mai mult.Iti dau un sfat sa-i vorbesti mereu cu frumosul si sa fii calm cand vorbesti cu ea sa nu ai emotii sper ca te-am ajutat!

| Dorobantsu a răspuns:

Salut TronicX, nu trebuie sa iti spunem noi cum sa faci, pur si simplu intreab-o daca vrea sa iesiti undeva sa vorbiti mai multe. Sper ca te-am putut ajuta. O zi buna.

| TronicX explică (pentru Dorobantsu):

Da,mai dorobantse nu e cel mai concret raspuns.nu am mai avut niciodata o astfel de relatie, va rog sa imi dati niste raspunsuri mai concrete.

| Andukutz a răspuns (pentru Dorobantsu):

Daca ea ti-a dat de inteles ca te place si tu la fel de aici totul e simplu