| Maxim96 a întrebat:

Sunt baiat si am un coleg din alta clasa care e si un prieten foarte bun.Mereu cand vorbim pe facebook, imi trimite mereu :* si alte emoticoane de acest gen.De multe ori imi spune ca ma iubeste mai mult ca pe un frate.Nustiu ce sa cred din asta...mie imi place de el.Deodata cand ne-am cunoscut si vorbeam cu el era emotiv si ii tremura vocea. Exclud posibilitatea ca ar face asta la misto, pentru ca e un prieten foarte bun si ma inteleg foarte bine cu el.Eu sunt confuz, imi e si frica sa-l intreb deschis chiar daca ma place.Nustiu ce sa fac, imi vine sa ma duc undeva sa nu mai vad pe nimeni.Voi ce spuneti? Ce sa fac mai departe? Rog seriozitate!

8 răspunsuri:
| 愛日本 a răspuns:

Sunteti inca la scoala, nu te baga in asemenea prostii, ingnora-l si fa alte activitati, cand sunteti impreuna vorbeste cu altcineva, fi preocupat de altceva.

| AFR81 a răspuns:

Legat de emoticoane, e posibil sa aiba un tic in scris. Poate zice te iubeste ca pe un frate avand in vedere ca sunteti prieteni buni. Poate asa e el cu persoanele pe care nu le cunoaste, mai emotiv. Daca toate astea nu sunt, cel mai probabil e bulangiu. Intra in vorba cu el, ia-o pe ocolite si incearca sa ajungi pana la urma la subiect. Dupa ce iti raspunde si iti formezi o parere, stii tu mai departe ce trebuie sa faci.

| StefiChan8D a răspuns:

Baietii de obicei nu isi spun ca se iubesc si nu pun emoticoane intre ei. Va veni momentul potrivit cand veti avea curaj si va veti spune sentimentele. Sunt absolut sigura ca te place. Mi se pare pacat ca toti romanii sunt impotriva relatiilor gay. Numai noi nu evoluam, este 2015, si oamenilor inca li se pare ciudat, la fel ca celor din sectiunea de raspunsuri. Incuiati la minte sa creada asa ceva.

| Vali2343242 a răspuns:

Ia-l la misto gen "Frate, esti gay/fetita?". Sau "Ma eu nu sunt fetita ma."
Daca se dovedeste a fii gay rupe orice legatura cu el pentru ca la betie o sa te violeze. Treaba ta.
Incearca sa-l combini cu o fata... vezi tu.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Vali2343242):

Problema e ca si stimabilul care e pus intrebarea e homosexual.