| Alin429 a întrebat:

Salut TPU, sunt băiat și tind să precizez că-mi place foarte mult de prietena mea cea mai bună iar ea îmi dă focuri abis (saruturi la betie, mai o mână pe un picior, etc. stiti voi) si as vrea-o la pat macar odata dar ea nu se lasa si inveteaza tot felul de motive ca ne-am strica prietenia, dar i-am explicat destul de clar ca nu s-ar schimba nimic dupa, as vrea niste sfaturi utile ce as putea face sa o am la pat o data. (fara bosorogi si babe care sa si dea cu parerea aneu)

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
5 răspunsuri:
| alinaceusescu67 a răspuns:

Daca iti place de ea n-ar trebui s-o vrei s-o bagi in pat din start. Poate ii e frica ca o vei folosi sau simpatizeaza alt baiat.Respecta i decizia.

| sammie a răspuns:

Pentru ca esti " asa bun prieten ", asculta-i deciziile!

| AdrianFoanga a răspuns:

Uite ca eu un bosorog te sfatuiesc ca in momentul in care este la betie (ai spus ca merge la asa ceva) da-i un pahar de vodca si a ta e.

| Hyperion7 a răspuns:

Daca ai dezvoltat acesta obsesie de "a o avea la pat",să știi că o să fie frustrant faptul că o să se întâmple tocmai pe dos.
Nu știu ce înțelegi tu prin "nu s-ar schimba nimic",însă eu ca băiat înțeleg fix invers și cred că și tu la fel,doar că te faci că nu știihappy
După sex,multi abandonează misiunea și își caută obiective "mai impunătoare".
De asemenea, bărbații mai au și chestia asta in subconștient cum că dacă o femeie se lasă ușor la pat,toate o vor face și de aici rezultă și faptul că atunci când lucrurile nu merg cum trebuie,o sa jignești toate fetele,că toate sunt x,y,z,știi tuhappy
Așa că nu știu ce sfat ți-aș putea da, însă de ce nu cauți și tu alte fete? Asa tare ai pus boala pe ea?
Să știi că toate au ce are ea, mă rog, mai mult sau mai puțin, dar macar știi că nu te știe nimeniwinking

| MAteiLaAjutat a răspuns:

Esti in friendzone, nu ai nicio sansa, numai daca o imbeti pana nu mai sta in picioare sau o droghezi.