Intreab-o de o ora. un profesor ceva. [spui ca ai ceva de discutat cu un prof, si nu sti cum sa dai de el] orice.
PS: SA FIE SINGURA, NU INCONJURATA DE IDIOTI/IDIOATE, CA IESE NASOL. (propria experienta)
Frate tupeu asta e tot ce conteaza, poti sa ii spui ca ai observato si ca e frumoasa, eu sunt tot pe clasa a 9 daca merge la mine merge si al tine dar chestia e sa nu te duci la ea si sa ii zici buna stii... si apoi te pierzi trebuie sa fi deschis si dezghetat, oriucm si ea o sa se simta rusinaat asa ca nu iti fie teama ca o sa rada de tine sau asa ceva, ea gandeste ca tine, si ei ii e rusine, daca zici ca se uita insistent la tine inseaman ca te-a observat si o atragi asa ca in capul ei e la fel ca la tine ( cum sa vorbesc cu el), de aceea nu trebuie sa iti fie teama.Cand te duci la ea ii zici simplu :Buna, te-am vazut tot timpul pe aici ---eu sunt --- si banuiesc ca o sa te descurci. Acum cateva zile se uita una de a zecea la mine tu stii cum m-am simtit?
Dar ce? Ma duc asa pur si simplu si ce sa-i zic?
Nu, initial spui ceva banal, si o sa incepeti o discutie si tot vorbiti nimicuri, iar abia dupa cateva zile ii spui.