Acum, daca nu ma insel, transferul nu mai e o optiune.
Da. Incearca sa inveti matematica si informatica. Chiar daca tu vrei sa dai la matematica admiterea, incearca si informatica sa o inveti pe cont propriu. Vezi care ti se pare tie mai usoara si pe care o inveti mai rapid. Personal oricum iti recomand sa inveti si informatica (chestiile de baza), macar sa fii sigur ca asta e facultatea pe care o vrei. Dar e alegerea ta daca te concentrezi strict pe matematica sau si pe informatica.
Ps. Daca nu ma insel la Brasov se intra doar pe dosar. Sau asa a fost anul asta. Cine stie, daca va mai fi asa si cand dai tu BAC-ul poate, daca iei note mari, intri acolo. E posibil sa gresesc insa si sa fi fost cu admitere. Asta in caz ca nu vrei musai la Iasi, sa fie doar asa, de rezerva.
Nu înseamnă că dacă ești la un liceu cu un anumit profil trebuie sa conținui pe același domeniu. Eu am terminat un profil tehnic, dar am ales sa continui pe Psihologie.Ce vreau sa zic este ca este o șansă să intrii la Informatica.
Daca acum treci in clasa a11-a inseamna ca mai e timp sa te transferi daca vrei asta. Ai putea ca dupa primul semestru sa te transferi. In ziua de astazi sunt mult mai multe surse de informatii care te pot ajuta sa te pregatesti. Nu trebuie sa mai depinzi neaparat doar de profesorul de la clasa. Ai putea sa te uiti pe Youtube la telescoala sau la diverse alte tutoriale cu materia pe care trebuie s-o pregatesti. Sau poate sunt absolventi de liceu care au luat bacalaureatul si vor sa-si vanda caietele de meditatii.
Daca spui "sa dau admitere la informaticva in loc de matematica nu e o optiune", atunci de ce mergi la facultate de info daca nu esti pregatit?
Salut daca nu ma insel ca sa intri pe mate info la facultate din cate am inteles e obligatoriu sa dai bacu din fizica dar poti merge la calculatoare si tehnologia informatiei e cam acelasi lucru
Eu cred ca ar trebui sa faci doar tu acasa daca chiar ti la chestia asta, apropo daca proful de mate nu face mai nimic la ore, ar trebui ori sa ii spui, ori sa le zici la parintii tai(daca mai stai cu ei), orice ar fi nu te lasa
ale0409 întreabă: