| ionutbrezeanu a întrebat:

Sunt clasa a 11-a si toti prietenii mei au avut pana acum o iubita si am vazut baieti care nu le dadeam nici o sansa sa fie cu vreo fata vreodata.Cum ar trebui sa procedez sa am si eu o iubita pentru. ca vreau sa am pe cineva langa mine si sa-i spun ce am pe suflet si sa o iubesc? Astazi, dupa cate vad zi de zi la liceul unde sunt, aspectul fizic conteaza cel mai mult, adica cei care arata bine sunt inconjurati de fete.Mentionez ca sunt cam uratel de felul meu (am si ochelari) si ca nu am avut niciodata in viata mea vreo iubita.Cum ar trebui sa procedez? Vreau sa aud sfaturile voastre!

2 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Nu stii ca doar fetele proaste vor sa fie abordate? Cele destepte vin si sar peste tine dar aia cuminte va veni peste x ani sau niciodata la cat de nenorocita e lumea asta te astepti de la multe.

| HeroInna1999 a răspuns:

Sfatul meu este sa incerci sa fi sociabil cu toti, si cu siguranta nu o sa iti pice o iubita din cer. Fetelor le place sa fie abordate si apoi iti vor da anumite semne.laughingNu te costa nimic sa incerci sa abordezi pe cineva...