Salut! Daca nu esti bun la fizica si chimie atunci te sfatuiesc sa te duci la uman adica stiinte sociale sau filologie.Bafta!
Multumes e o idee buna o sa ma mai gandes putin totusi!
Cu placere!
Recunos ca e greu la mate-info(eu am facut intensiv daca mi-ai vedea camera ai zice ca e o biblioteca cu toate cartile deschise cred ca am caiete si in dulap serios am avut mult de invatat pana sa imi dau seama ca asta vreau am fost la filo ca atunci nu aveam conditii de invatat dupa la sportiv si dupa la mate-info bine mie mi-a fost mai greu ca am avut de recuperat cativa ani dar fiidnca stiam ca dupa ce termin asta o sa mai am poate o facultate si un master si na bani multi
Frate iti spun e greu(nu se axeasza foarte mult pe romana si eu sunt praf am luat examenu de cls a 8a cu 5 la romana si 10 mate
Oricum daca tu crezi ca viitorul tau e in it si nu sa zicem in mecanica medicina si tie iti place sa cidezi gasesti buguri de care sa profiti(lucruri de it) atunci mergi pe mate-info
Gimnaziu si primara nu sunt foarte importante pentru viitor(ma refer ca dupa astea direct la facultate) incveti ce e un numar ce e un substantiv si din astea dar daca vrei un viitor trebuie sa alegi liceeul cu inima si dupa ce profit ai scoate
Degeaba ai bani daca mergi la lucru cu sila 6 zile pe saptamana te plictisesti si ai o singura zi sau chiar si in aia muncesti in care sa cheltuii banii
Da banii sunt buni iti aduc lucruri dar cand te vei pensiona salariu pe care il vei avea probabil va fi de 5 ori mai amre decat pensia iar banii se duc oricat ai incerca banii se duc
Sa zicem doamne fereste ca vei avea un accident care te va costa peste 200000kkk euro(exagerez si eu un pic recunosc dar in viitor cu tot cu spaga asa se va ajunge)
Da ai banii ii dai bun zici ca hai faci altii dar pana sa iesi din spital primesti vestea ca nu vei mai putea munci atunci te vei pensiona si ghici ce bani nema nada nope nah jet universal
Dar daca faci ceva din placere vei gasi o modalitate sa o faci si sa castigi bani
Uite ca exemplu eu era sa fiu angajat in Anglia de catre ubisoft pentru lucruri marunte ce e drept dar eu visam sa fiu la ubisfot de la primul ac(assasin's creed) pe care l-am jucat si conditia era sa iau bacu dar am rasp prea corect si au zis ca am copiat
Eu tot ce am facut a fist sa imi urmez inima iar daca nu as fi facut-o nu as fi avut prieteni la fel ac cei pe care ii am acum si probabil as fi pierdut legatura cu cel ami bun prieten
Ce vreah sa spun e sa iti urmezi instinctul daca el zice sa mergi pe mate-info mergi pe mate-info
Pai din ce ai zis... doar profil tehnic. La mate-info este greu daca nu-ti place matematica si nu înveți de la început. Poti merge pe stiinte sociale, fiind cel mai lejer profil
Incearca la scoala profesionala de arte si meserii, o sa iei in jur de 2 milioane pe luna, bani pe care ii poti baga la pacanele, ajungi bogat, iti cumperi 20 apartamente in Bucuresti si iti deschizi o afacere cu imobiliare, Bam, eazy life