| mirel12314 a întrebat:

sunt clasa a 9 a, 60% din colegii mei fumeza iar eu nu, in pauze se duc la tigara ma duc si eu cu ei ca sa nu stau singur in clasa, dar ei zic ca nu fumez si sa plec.Ar trebui sa ma apuc si eu?

6 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

Nu,colegii tai sunt niste prosti, vor sa para cool nestiind ca fumatul dauneaza si unii dintre ei vor ajunge sa aiba cancer relativ tineri.
Deci stai linistit, mai bine sa te desconsidere si sa fii sanatos decat cool si bolnav.
Acum nu o sa-si dea seama dar pe la 30 de ani unii dintre ei vor fi niste epave.
Stiu cum este sa fumezi in liceuwinking toti faceam asta pentru ca era cool si pentru ca puteam sta mai mult in pauza sau aveam un subiect comun si anume tigara.

| Andreeush a răspuns:

Dacă prietenii tăi se aruncă într-o fântână trebuie să te arunci și tu?
Stai liniștit că nu ai nimic de pierdut dacă nu fumezi, fumatul nu îți aduce nici un beneficiu.

| CdeMetal a răspuns:

Ar trebui sa nu mai stai cu ei, au o influenta negativa asupra ta, sunt si respingatori pe deasupra

| Clytia a răspuns:

În niciun caz. Nu trebuie să te apuci de fumat doar ca să te includă în grup pentru că oricum nu ți-ar putea fi prieteni, un prieten adevărat n-ar face asta.

| Katie1356 a răspuns:

Ar trebui sa iti cauti alti prieteni. happy Nu vad de ce te-ar izola din simplul fapt ca nu fumezi, pentru ca pana la urma nu consider ca viciul asta e un criteriu pentru a-ti petrece timpul cu cineva.

| RAY a răspuns:

Le paste cancerul, vrei si tu asta?