| andreistan090 a întrebat:

sunt clasa a noua si sunt baiat, de la un timp nu mai am nici un prieten nu mai vorbesc cu nimeni si simt ca innebunesc, sunt singur oriunde. ca in clasa a 9 a ar fi trebuit sa incep sa ma cunosc cu colegii insa toti trec pe langa mine parca sunt invizibil, nu mai suport, incerc sa vorbesc cu ei si nici nu se uita la mine, nu pot face nimic, m-am saturat, absoult oriunde sunt singur, ma intreb oare pentru ce mai traiesc? si in afara ca sunt singur (in afara de familie, oricum cu ei nu prea vorbesc chestii de genu) totul absolut totul imi merge prost, orice fac, ce pot face? cum sa trec peste momente de genu? nu s-a intamplta asta ieri sau ailalta ieri ci de catva luni sunt singur si absolut totul imi merge prost, nu vreau sa ajung sa am depresii, sa ma enervez si chestii, vreau sa raman normal si sociabil cum eram, simt ca nu mai pot, inteleg ca sunt si situatii mai nasoale in viata dar la mine se intampla zilnic si nu se opreste, in fiecare zi din ce in ce mai rau in legatura cu orice, va rog ajutati-ma dau funda din toata inima.

Răspuns Câştigător
| IsabelaIssa a răspuns:

Nu trebuie sa disperi, daca nu ai in momentul acesta prieteni, nu trebuie sa iti faci doar de dragul de a avea, pentru ca risti sa iti gasesti unii falsi. De obicei stiu ca baietii isi fac mai repede prieteni, la un joc pe calculator, la o bere etc. Daca ai problema asta de cateva luni si inainte era totul OK, cauta sa vezi motivul. Incearca sa nu mai vezi asta un motiv de disperare, fa-ti activitatile normale din fiecare zi. De abia ai inceput clasa a 9-a, e normal sa nu poti sa te integrezi intr-un timp atat de scurt. Incearca sa vorbesti cu vechii prieteni sau colegi pe care i-ai avut, incet incet iti vei face si altii noi.

3 răspunsuri:
| positivity a răspuns:

Când începi să îți pierzi din prieteni și rămâi singur, începi să realizezi de fapt cât de minunat era în trecut. Iar din acest motiv, oarecum, te autoexcluzi, îți faci o idee greșită despre prezent.
Clasa a IX-a ar trebui să fie un prag, o nouă etapă a vieții tale. O nouă etapă în care ai ocazia să fii cine îți dorești. Dacă nu vorbești și nu încerci să te împrietenești cu ceilalți, să fii sigur că nimeni nu va veni să te implore să stai cu ei.

| Radu284 a răspuns:

In viata, ai perioade bune si perioade naspa. Toti trecem prin asta. Abia a inceput liceul, legaturile dureaza pana se formeaza. Asteapta si tu macar cateva luni.

| IAmAFreak a răspuns:

Fa-ti o viata virtuala cool
Clasa a noua a inceput de-abia de doua saptamani ^^ Asteapta o ocazie buna ca sa te apropii de cineva laughing ai sa vezi ca reusesti tu. Nu trebuie sa te demoralizezi, mai bine te-ai concentra pe scoala, ai asculta muzica buna, te-ai uita la o comedie sau ai citi ceva. Toate la timpul lor, ai sa vezi big grin