| HeadGeneral a întrebat:

sunt clasa a8-a si am o problema.Am multe teme si nu stiu cum sa le fac pe toate, sunt grele si nu le dau de cap, nu stiu cum as putea sa le rezolv pe toate? Imi puteti spune ce sa fac si cum sa ma concentrez mai bine pe lecții și invatat?

Răspuns Câştigător
| LaraClarice a răspuns:

Poate e și din cauza perioadei de inceput. In general te mobilizezi mai greu acum, pe parcurs o sa fii mai bine.
La matematica, din experiența mea, ajuta mult să lucrezi suplimentar. Sau, daca te ajuta, ai putea incerca sa faci meditație.
La română și celelalte materii la care implica memorarea, nu te forța să înveți totul deodată. Mai întâi citește, apoi imparte-le schematic, cel puțin eu așa faceam.
Cred că e și faptul că ești a 8, te gândești că urmează teze, examene de capacitate, sau ce dați voi. Dar, uite, și în casele trecute ai avut materii grele, și te-ai descurcat. Cum ai reușit atunci, poți și acum.
Mult succes!

3 răspunsuri:
| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns:

Teme la ce?
Anul asta nu iti trebuie decat mate si romana.

Poti sa faci si in weekend din teme ca sa iti mai eliberezi saptamana de teme.

| D3I3 a răspuns:

Invata si nu sta pe TPU happy

| XxKAMELIAxX a răspuns:

Brainly.Sau poti sa vezi daca la romana iti da valori morfologice si le-ai uitat le cauti pe internet, dupa le inveti/recapitulezi(incat sa le stii pentru un test), iar dupa scrii cu usurinta. daca ai probleme la matematica pe care nu stii sa le rezolvi..atunci asta e o problema dificila. exista aplicatii pe telefon sau poate brainly-ul te ajuta(oamenii de pe brainly), sau daca poti merge la o pregatire cu o alta profesoara decat cea din clasa ar fi perfect.
Bafta la examenul de a opta, HeadGeneral! happy