| KittyEmma113 a întrebat:

Sunt confuza deoarece toti prietenii mei s.au apucat de fumat si eu de obicei sunt cu ei cand fumeaza si nu stiu daca sa ma apuc si eu.Sunt clasa a VI-a si parintii mei nu fumeaza dar mi. e frica sa nu ma prinda.:-ss

10 răspunsuri:
| beautifulkiss a răspuns:

Buna nu te apuca de fumat, ai face o greseala imensa pe care ai plati-o scump.Acesti prieteni s-au apucat de fumat deoarece acum chestia asta este "la moda"si vor si ei sa se dea mari.Nu te lua dupa ei. Daca te apuci vei avea probleme cu plamanii si vei cheltui multi bani.Si in fond esti micuta,dar chiar daca erai mai mare,tot nu era bine daca te apucai.
Preferabil este sa te departezi de acesti prieteni ai tai deoarece pe tine te va tenta mult si nu o sa poti rezista si vei incepe sa fumezi, azi o tigara, maine alta si tot asa.
Numai bine.

| MykaEella a răspuns (pentru beautifulkiss):

Sunt de acord cu "beautifulkiss"

| BiAnCaIoAnA2000 a răspuns:

Cu siguranta NU! Ce e cu prietenii tai? Eu sunt tot in clasa a VI- a si parintii mei fumeaza dar nici macar nu m- am gandit la acest lucru. Inloc sa te apuci tu de fumat incearca sa le explici prietenilor tai ca nu e bine ce fac. Succes!

| PrafDeNutellaCuGustDeCremitaAmestecataCuNesquik a răspuns:

Nu! Nu e bine. Toti fac asa, iar dupa un timp vor sa se lase! La mine toti membrii familiei fumeaza in afara de mine si mi-e greu. Prietenii tai sunt niste idioti ca se apuca de la varsta asta crezand ca sunt tari, dar de fapt toti ii cred tampiti. Nu este nimic interesant decat un fum care miroase urat si intra pe gura straight face Eu zic sa te gandesi mai intai la avantaje si la dezavantaje, desi acestea spun ca nu. Avantaje: prietenii tai te considera tare ca te-ai apucat. Dezavantaje: platesti mult, iti strici plamanii, familia si alte pers care sunt mai cuminti te cred proasta ca te-ai apucat de la varsta asta. Deci nu!

| MykaEella a răspuns:

Tie nu de parinti ar trebui sa-ti fie frica ci de urmarile acestui vici.
Sfatul meu este sa te gandesti la sanatatea ta,mai bine cheltuiesti banii pe care i-ai da pe tigari in alte scopuri,iti poti imagina ce greu este sa te lasi,fumatul este foarte periculos, urmarile ar putea fi cancerul si multe altele,nu te lua dupa ei,nu te lua dupa mine, fa ce crezi tu ca e bine pentru sanatatea ta
Fa un calcul, vezi ce avantaje primesti daca fumezi si ce dezavantaje are acest viciu.
Tu hotarasti

| alinbrd a răspuns:

Apuca-te si tu.
Cel mai bine va puneti unii langa altii, va legati cu sfoara, va urcati pe bloc si il puneti pe primul sa se arunce.

| Ela234 a răspuns:

Eu zic ca nu ar trebui sa te apuci. Esti prea mica

| KittyEmma113 explică:

Sunt una singura contra 6straight face

| KittyEmma113 explică:

Parintii prietenilor mei fumeaza si cred ca de asta s.au apucat si eistraight faceLa mine fumeaza doar foarte rar tata in rest nu fumeaza nimenistraight face