Frumoasa poveste. Deci ar trebui sa faci TU primul pas deoarece o fata mai mare cu 2 ani decat un baiat n-o sa se uite nici o data la el daca nu o impresioneaza. Trimite-i un biletel intr-o pauza, cand poti si spune-i ce simti pentru ea, dar nu totul. Spune-i ca vrei sa te intalnesti cu ea la ora "x" in\la parc, restaurant, intr-un loc ROMANTIC si acolo spune-i TOT ce simti si daruiestei si... ceva ce i se potriveste.
Succes!
P.S. Cumva o cheama Ramona si e din Braila?
Uff si eu am patit doar ca la mine eram prieteni dar la inceputul sem al 2 lea s-a mutat am fost prabusit+ca era iubita cu varul meu deci iti dai seama...dar mi-a trecut m-am indragostit din nou de alta fata care la fel pleaca anul asta suntem aproape cei mai buni prieteni timpul va rezolva...
Uf, dar fata asta chiar te-a vrajit! Asa frumoasa e? Asa mult o placi? Esti baiatul care nu tine cont de faptul ca fata e mai mare ca varsta, esti baiatul pentru care nu conteaza bogatia, averea, nu mai conteaza nimic, decat... iubirea! Ce frumos! Si uite, un baiat bun n-are noroc de fata care-o place. Stii ce sa faci? Urmareste-o cand e singură, cand merge acasa, ori e prin oras fara insotitor (gasesti tu un moment!) si du-i 5 trandafiri rosii! Nu unul (cum se duce la o intalnire), ci cinci! Impresioneaz-o, fă-o să rămână fără glas. Pur si simplu îi spui:
"Pentru tine, din partea mea!". Atat. Si pleci automat. Pleci! O sa te caute ea, o s-o pui pe gânduri! Crede-ma, o sa incerce sa-i evite pe altii cand te vede, doar pentru a veni sa te intrebe ceva sau sa-ti vorbeasca. Va fi un pas.
Ba iti gasesti alte bunaciuni
Nu gasesc niciodata un moment cand e singura, cand vine la scoala vine cu prietenele ei, cand pleaca la fel, cand iese in oras e mereu cu prietena ei cea mai buna.Si oricum cred ca nu se uita ea la mine,am inceput sa cred ca sunt un gunoi, chiar nu mai suport imi vine sa ma omor, ieri am vazut-o cum l-a luat pe unu in brate, si am simtit cum mi-a infipt un cutit in inima, imi venea sa ma omor acolo.Ma simt groaznic.Am mare nevoie sa ma ajute cineva
Adică? Ce vrei sa spui? Fii mai explicit!
In ce sens sa fiu mai explicit?
Nu inteleg la ce te referi, daca vrei baga id black.people19@yahoo.com si vorbim.
Vezi ca ti-am trimis mesaj privat, il gasesti pe coloana din stanga (coloana apare cu litere rosii), te duci la rubrica mesaje si deschizi.
Ti-am trimis si eu un mesaj privat.
Daaa, sorry de dezamagire. Ti-am spus parerea mea, tot asa am fost si eu cucerita!
Uite un sfat like a boss daca se rade vreo unu de tine nu il bagi in seama si daca o vrei ca gagica trebuie sa ii zici direct si apoi joaca o fifa)))