anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

sunt cu o fata impreuna si imi place de alta, m as desparti de ea dar ii dau nasoala, si incepe iar sa planga, am incercat sa ma despart de ea si a inceput sa planga sa fac urat de tot, si im e oarecum, acum stie ca vorbesc cu alta fata si m-a intrebat daca ma indragostesc de ea, eu ce sa i zic? SFATURI VA ROG!

4 răspunsuri:
| kar1GaNNN a răspuns:

Spune-i ca relatia voastră nu mai poate continua, spune-i adevarul ca degeaba o minti ca la un minent dat tot afla.

| WolfgangKreutzfeldt a răspuns:

Daca esti absolut sigur ca o sa mearga treaba cu fata asta noua baga-te. Dar tin sa iti zic un vechi proverb romanesc : Nu da vrabia din mana pe cioara de pe gard ca s-ar putea sa le scapi pe amandoua si pe urma ai direct p.l laughing. Daca te hotarasti sa te bagi pe aia noua ii spui fetei cu care esti acum ADEVARUL ( in primul rand ca asa e frumos si pe urma daca minti tot se afla odata si odata si pe urma o belesti mai rau ). Daca zici ca asta noua nu merita pui frumos niste bani, ii cumperi actualei o floare ( vezi cv de calitate ) o cutie de bomboane si ii spui fresh in fata ca ai fost un fraier ca ai vb cu alta fata ( in sensul de iubiti ) si o rogi frumos sa te ierte. Asa poate poate mai salvezi ceva.

| AnoNymOuSS11 a răspuns:

Tine de tine, ai grija ce decizie iei ca s-ar putea sa nu te mai primeasca inapoi si sa regreti daca nu o sa ti placa de aia.

| lulu03 a răspuns:

E mult mai rau daca mai amani chestia asta pentru ca o sa-si dea seama ca ai stat cu ea din mila, si crede-ma. e mult mai oribil sentimentul.
Spune-i adevarul si gata. Dar inainte, ar trebui sa te gandesti bine daca chiar merita, pentru ca odata luata decizia asta, fi sigur ca nu mai ai cum sa 'repari' totul.