| AdytzTheWolf a întrebat:

Sunt foarte nervos in ultima vreme din cauza unor pitici de 10-11 ani care se iau de mine mereu cand trec pe strada, de mine si de sora mea, cand ma vad se tin dupa mine uriunde mas duce si urla dupa mine si ma fac de tot rasu, nu am tupeu sa sar la bataie cu ei deoarece cunosc multi tipi din astia mult mai buni la bataie decat mine si ma pot astepta in orce moment sa ma trezesc rupt in bataie, nu le-am facut nimic acelor baieti ca sa aiba motiv sa se ia de mine si de sora mea, nu stiu ce sa fac, atata timp cat stiu unde locuiesc si pe unde imi petrec timpul daca ii bat nu dupa mult timp o sa mi-a mananc si eu mult mult mai rau, ma puteti ajuta cineva, nu stiu un sfat ceva

Răspuns Câştigător
| TraficantaaDePessos a răspuns:

Daca nu`i bagi in seama se v`or plictisi pentru ca se simt ignorati si vad ca nu-ti pot face raubig grin
Explica`i si surorii tale sa faca acelasi lucrulove struck
Oricum cu bataia rar rezolvi ceva!
Mult noroc!love struck

1 răspuns:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Atâta timp cât au mintea astea,cu cât le vei da mai multă atenţie, cu atât te vor enerva mai mult.Treci pe lângă ei şi tratează-i cu indiferenţă. Nici nu te uita la ei. Fă-i să se simtă ca nişte clovni care n-au ce face.Crede-mă, în scurt timp se vor plictisi. Baftă!