| SkYoutube a întrebat:

..sad
Sunt foarte trista si nervoasa in acelasi timp.
Prietena mea cea mai buna incepe sa ma ignore si sa nu ii pese de mine.crying S-a mutat in banca cu o alta fata care vad ca se intelege foarte bine si de mult vroia sa nu mai stea cu mine...(pentru ca e ultima saptamana ne lasa diriga sa stam cum vrem).Noi ne intelegeam foarte bine, dar de cand sta cu ea ma lasa balta si ma simt data la o parte.Acum rade cu ea,glumeste cu ea, si cu ceilalti colegi din jurul lor iar eu stau singura:'(.Se aseaza langa mine niste fete dar tot nu e la fel cum era cu ea...crying.Ma simt oribil desi eu nu i-am facut nimic.Mereu am fost prietena ei de incredere.Imi spunea ca sta cu fata aceea in banca si vine la mine in pauze.A venit intr-o pauza 1 minut si dupa iar s-a dus la easad
Nu stiu ce sa fac..imi e dor de ea!

3 răspunsuri:
| F1rstBlooD a răspuns:

Problema e urmatoarea "(nu tie prietena)" trebuie sa te impaci cu lucrul acesta degaba mai contezi ca se va intoarce
si in al doilea rand fa si tu acelasi lucru imprietenestete cu alta fata si marginalizeazo e cea mai buna metoda

| nonameavalabile a răspuns:

Ar trebuii sa treci peste, oamenii se schimba uneori, ori nu au fost niciodata cum credeai tu ca sunt...cel mai probabil s-a plictisit pur si simplu de tine.Ar trebuii sa iti faci alte prietene.
Gandeste-te ca oricum nu va mai fi la fel chiar daca se intoarce la tine...

| SkYoutube explică (pentru nonameavalabile):

Pai..acum s-a intors. E ciudat uneori cand se schimba asa pur si simplu. Uneori se plictiseste de mine si uneori sunt BFF.Si poate ar trebui sa o accept asa cum este si sa incerc sa traiesc cu ideea ca trebuie sa stea si cu alte persoane nu numai cu mine toata ziua.Si poate asa ar trebui sa fiu si eu.