| mentolol a întrebat:

Salut TPU, sunt in a 9 si am 15 ani, toata vara am petrecut-o la tara nefacand nimic special, parintii obligându-ma sa stau ca sa "citesc si sa scriu"cum fac alti copii, in timp ce toti prietenii mei se distrează la oras.Ce pot face sa salvez macar săptămânile astea? Dau funda.

9 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Hai nu mai exagera si mintii, ca parintii nu sunt cu tine la tara, sa te forteze sa faci nimic.

Cum ai timp liber prea mult si nu faci nimic, de aceea te plictisesti, asadar ar trebui sa-ti ajuti buncii la treburile din casa, curte, gradina, ograda, ca esti destul de mare sa pui mana, cot la cot cu cei doi batranei si sa-i ajuti, macar in vacanta asta, cat stai acolo, ca asa nu mai apuci deloc sa te plictisesti.

| dullcat a răspuns:

Buna.Eu cred ca asa spun toti ceilalti colegi ai tai despre toti ceilalti.laughing In realitate majoritatea avut o vara normala si prea putini s-au distrat mergand prin strainatate sau alte cele.Ce oportunitati de distractie exista in orasul tau?

Daca ai colegi asa mai petrecareti, sa stii ca la un moment dat te plictisesti maxim de tot ce gasesti in jur.Asadar nu e exclus ca si o buna parte din ei s-au plictisit in casa, la oras.In locul tau as aprecia experienta, multi habar nu au cum e la tara si, chiar daca isi doresc, nu au posibilitatea sa stea pe vara deoarece bunicii nu locuiesc acolo sau pur si simplu nu mai exista.

| Hyperion7 a răspuns:

Bro,eu stau la tara, am 19 ani și nu as da viața mea de țăran pe a ălora de la oraș din următoarele motive:
-Un trai mult mai sănătos per total,mănânci bio,respiri aer nepoluat,ai posibilitatea sa mergi prin natura
-Nu iei contact cu toți drogalaii,vagabonzi,alcoolicii și alte specimene,ceea ce nu îți permite să fii cum sunt ei.
-Mai multă liniște
-Mai mult timp pentru mine
-Invăț chestii utile in viața
Și mai multe motive,astea sunt cele mai însemnate,sa zic așa.

Un om de succes își investește timpul în sine,în proporția educație și în propria persoana,nu se duce la birt cu băieții sa fumeze narghilea sau sa vina beat acasă.
Știu că poate nu o sa-mi dai dreptate,că na,vârsta, dar o sa realizezi mai târziu ca ceea ce eu îți zic este valid.
Astfel de prieteni care te iau la făcut prostii sunt niste oameni mediocri, ei sunt tipul de oameni care îi urăsc pe ceilalți că progresează, iar daca tu îți faci alianțe cu astfel de oameni și vei vrea sa evoluezi, o sa ajungi sa fii trat nașpa că ți-ai permis să evoluezi.

Pai na, daca tu numești distracție ceea ce fac cei de la oraș..nu știu ce să zic, însă aia da, e o distracție dar prostească. Decat sa ajungi pe la știrile de la ora 5 că te-au bătut x,y in club,mai bine stai in pătrățica ta,crede-ma că e cel mai bine așa!
Oamenii nu sunt ceea ce par!
Sa-ti mai zic un lucru,tu nu te compara cu ceilalți,o faceam și eu până am realizat că e cel mai bine așa cum sunt eu, țăran plouat,nu de multe ori am rămas perplex când am văzut cum vorbesc unii,ce atitudini au.
Faptul că tu te compari cu ei,e greșit,ei nu au viața ta,nici tu pe a lor,deci comparația e greșită!
Daca vrei sa salvezi timpul, focusează -te pe tine,fă mișcare sau încearcă chestii noi,exclus fumat,băut!
A da,și că tot incepi liceul! MARE GRIJA LA BĂIEȚII COOL DIN LICEU! O să ți se propună sa fumezi, bei sa fii primit în anturajul lor,crede-ma că e mai bine să-l eviți!
Nu trebuie sa demontezi nimic nimănui,chiar daca ai o viață mai plictisitoare, mai bine mai plictisitoare decât sa vina poliția la ai tai, mă gândesc că nu vrei sa le faci probleme, nu?
Tu faci cum știi și crezi, este viața ta, însă eu ți-am dat un sfat ca fratelui meu happy
Eu am trecut prin situația asta și știu ce zic.

| mentolol explică (pentru Hyperion7):

Da aici cam ai dreptate ca si eu am luat o in anturajele proaste cu tigarile si bautura si acum de la tigari mi-am dat tot organismul peste cap si vomit dupa ele

| Hyperion7 a răspuns (pentru mentolol):

Asta zic, pare răusad

| sammie a răspuns:

Incearca sa si citesti si sa scrii macar 1 ora pe zi si dupa aceea roaga-te de bunicii tai sa te lase sa te mai si joci, sa te mai si plimbi macar in ultimele saptamani de vacanta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ieși și distrează-te in aceste zile cât ți-ai mai rămas din vacanta.

| DomnulPoliticos a răspuns:

Ce înseamnă sunt în a 9?

| Cypru13 a răspuns:

Foarte simpla solutialaughing citeste si invata ziua, iar noaptea iesi si distreaza te
daca nu poti in fiecare seara, macar de 2, 3 ori pe saptamana, chiar daca vei fi putin obosit a doua zi
in felul asta vei simti ca nu trece vara pe langa tine