Incepe sa inveti si sa nu mai injuri/tipi.O sa vezi o schimbare majora din partea ei daca te schimbi si tu.
Sal. Deci sfatul meu e sa nu incerci sa i atragi atentia prin injuraturi si tipete, sau mesaje disperate (am un coleg care i face asta prietenei mele). Uita te la ea in ora (nu te holba) pana te observa, adu i geaca, zambeste i, priveste o in ochi fix si lung, bate apropouri ca o placi, chestii subtile, nu i zi direct. Fa toate astea dupa o pauza in care ea sa vada ca nu mai tipi si injuri. Ai sa vezi ca ii vei capta atentia. Succes!
Injuri,tipi,faci lucruri care ei ii displaci, observi ca te evita si totusi ai vrea sa te placa. Nu ai vrea si sa treaca peste conceptiile ei pentru a ti le accepta pe ale tale? Sa lase din pretentiile de a discuta si ea cu cineva serios si muncitor, sa discute cu tine, nu? Interesul ei unde este? Al tau deja se observa. Ia intreaba-te si asta!
Mi se pare aiurea sa sfatuiesti o persoana sa se schimbe pentru a fi placut de cineva, chiar daca in cazul lui ar fi o schimbare spre bine.
E in clasa a 6-a, sincer nu i-ar strica o astfel de schimbare la cum s-a descris