| D3vylL0rD a întrebat:

sunt in clasa 9a si imi place de o fata din clasa 7a iar ei nu ii place de mine ..anul trecut am fost cu ea dar mie nu imi placea de e ea dar ei ii placea de mine ..si vorbeam doar prin mesaje; ii ziceam ca o iubesc si chestii din astea dar dupaceea m-am bagat cu alta fata si ei nu i-am mai vorbit iar anul acesta imi place din nou de ea. nu stiu. dar simt ceva puternic pentru ea. i-am zis ca imi place de ea dar ea mi-a zis ca are prieten la sat unde are bunici si prietena ei cea mai buna a incercat sa ii spuna ca o iubesc dar ea tot spunea ca are prieten si ca nu vrea sa fie cu mine... eu dupa 2 saptamani de incercat sa ma bag cu ea m-am bagat cu prietena ei in speranta ca o s-o uit dar nici acum dupa 1 luna jumate nu mi-o pot scoate din minte. merg cu ea la scoala si cand o vad imi vine sa zbor dar cand aud ca tot spune ca are prieten imi vine sa ma impusc de ciuda si as vrea niste sfaturi de la voi. va rog ajutati-ma

Răspuns Câştigător
| BlackDice a răspuns:

Simplu...renunta! ori faci ceva care s-o faca geloasa si asta nu ar iesi prea bine! ori ii faci un gest oarecum simplu dar romantic ...de ex o floare! daca va stii sa aprecieze vei castiga, dar daca nu las-o omule pentru ca nu-i de tine! in sensul bun

| Bogdan_Cernat_1997 a răspuns (pentru BlackDice):

Trebuie sa fie o adevarata Lady ca sa ii aprecieze acest gest deoarece in zilele astea...

| BlackDice a răspuns (pentru Bogdan_Cernat_1997):

Una cu cei 7 ani de acasa, eventual!

6 răspunsuri:
| Mikiiiiiii a răspuns:

Simplu...renunta! ori faci ceva care s-o faca geloasa si asta nu ar iesi prea bine! ori ii faci un gest oarecum simplu dar romantic ...de ex o floare! daca va stii sa aprecieze vei castiga, dar daca nu las-o omule pentru ca nu-i de tine! in sensul bun

| Mikiiiiiii a răspuns:

Deci si eu am fost cam in acceasi situatie ca tine
Ei bine tot ce trebuie sa faci este sa astepti un moment in care esti doar tu si ea si atunci sa o intrebi.
Un alt lucru care iti poate arata ca te place este felul in care te priveste si felul in care se comporta cu tine prin preajma
Ai grija la detaliile astea s-ar putea sa-ti dea imformatii pretioase daca te place sau nu.
Sper ca te-am ajutat

| Bogdan_Cernat_1997 a răspuns:

Imbata-te!

| D3vylL0rD explică (pentru Bogdan_Cernat_1997):

M-am imbatat dar nu a iesit cum vroiam eu sa iasa...