| danielgrig a întrebat:

Sunt in clasa a 10-a si imi place foarte mult de o colega de clasa si nu prea stiu cum sa o fac sa ma placa. Adica vorbim pe Facebook cat de cat, dar niste chestii banale si la fel si la liceu. As vrea sa incerc sa o fac sa rada cat mai mult, dar chiar nu pot. Intr-o zi m-am intalnit cu ea undeva si am mai vorbit, iar cand ne-am despartit m-am imbratisat cu ea.
Dupa comportamentul eu, nu cred ca ma place, dar ea cred ca si-a dat seama ca o plac.
Ceva idei? Mutumesc!

4 răspunsuri:
| Vlad_Stan_2001 a răspuns:

In primul rand trebubie sa vorbesti cu acea fata de care iti place si sa ii spui multe glume. Daca aceasta va vorbi cu tine sau va chicoti (rade la glume) inseamna ca te place. In orice caz daca asta nu merge, bag-o in seama, gadil-o (fetele adora sa fie bagate in seama de baieti), daca e o fire mai directa o poti imbratisa. Nu sunt eu un,, doctor`` al dragostei dar am un coleg care filtreaza cu toate fetele si mereu a mers.

| danielgrig explică (pentru Vlad_Stan_2001):

Chestia e ca sunt si cam timid si nu prea am curaj sa fac de astea.
M-am tot gandit ce glume sa ii spun, dar cand ajung sa vorbesc cu ea uit totul.

| Vlad_Stan_2001 a răspuns (pentru danielgrig):

Daca nu incerci nu iti va fi iubita incearca sa o intrebi pe Facebook: vrei sa fim impreuna va merge crede-ma! asa am procedat si eu si acum am 6 iubite

| Ara997 a răspuns (pentru Vlad_Stan_2001):

Sa le stapanesti sanatos!
auzi, mai, are 6 bucatzi.