| JockerStoica a întrebat:

Sunt in clasa a 12a si urmeaza sa dau bacul. Imi este foarte frica pentru ca sunt sigur ca o sa pic la mate. Si imi este foarte greu sa invat si la geografie este foarte greu sa invat hartile acelea si la romana 16 comentarii de invatat. Sunt sigur ca nu sunt capabil sa iau bacul deja am cam intrat in depresie sincer.
Daca nu il iau imi va fi rusine sa mai dau ochii cu parintii nu stiu ce se va intampla mi-ar fi rusine de mine de toata familia de toata lumea.
Sincer m-am gandit si o sa ma omor daca nu iau bacul si sunt sigur ca nu il voi lua. Daca nu il voi lua o sa ma omor sunt sigur de asta.
Va rog spuneti-mi ce sa fac cum sa procedez ce parere aveti?
Va rog ajutati-ma va rog! Ajutor!

1 răspuns:
| Namaparissia a răspuns:

In primul rand si daca nu ai lua bacul nu trebuie sa faci o tragedie din asta, plus ca mai exista o sesiune in care cei care nu iau bacul il mai pot da o data in vara.Ca sa iei bacul trebuie sa iei macar 5 la fiecare materie si sa ai In total 6, ceea ce nu e mult, trebuie doar sa te apuci de invatat, sa vezi modelele de bac din anii trecuti si sa vorbesti cu profesorii tai pentru pregatire.Suntem de abia in Noiembrie, daca inveti fugitiv si esti atent un 6 tot scoti.