anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt in clasa a VI a...si am 11 ani... S-au intamplat foarte multe lucruri in ultima vreme... m-a batut un coleg la scoala, mama s-a certat cu directoarea si acum m-a mutat la alta scoala. Nu ma pot adapta la aceasta scoala! I-am spus mamei dar ea spune ca e totul in capul meu pentru ca e diferit fata de scoala unde eram. Nu pot rezista la aceasta scoala si de transferat nu ma va transfera la alta scoala! Eu vroiam sa raman la scoala unde eram! Eram la engleza normal si acum sunt la intensiz engleza! E foarte greu! Aici, la scoala noua au facut multe timpuri in fata mea si nu le pot recupera pe toate! Au si manual de clasa a VII a! E oribil! Ce sa fac ca sa trec peste tot si sa ma pot adapta la aceasta noua scoala?

Răspuns Câştigător
| illusorythoughts a răspuns:

Hei, puiut, incearca sa te linistesti. Stiu ca probabil treci printr-o faza destul de aiurea cu mutatul la alta scoala, colegi noi, alta predare, dar va fi ok, nu este un capat de lume. Tot ce trebuie sa faci este sa te comporti ca si cum ar fi totul normal. Incearca sa te apropii de noii tai colegi, sa iti faci prieteni. La engleza poti cauta timpuri pe net, sunt destul de usoare. Poate ca este mai bine ca mama ta te-a mutat la alta scoala. Poate aici trebuia sa ajungi de la bun inceput. Incearca sa te calmezi, totul va fi okay kiss

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Intensiv *

| AIeXxX a răspuns:

Fa.ti prieteni, altceva nimic nu poti face,

| LonelyLoner92 a răspuns:

Incearca sa te imprietenesti cu cat mai multi copii, este singura solutie.

| RoryM a răspuns:

Incearca sa ramai calm.
Sa te linisteti si sa incerci putin cate putin sa iti faci prieteni.
Nu trebuie sa mai stai asa panicat, incordat.
Totul va fi bine, asa ar trebui sa iti spui in gandul tau.