anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt in clasa a VII-a (7). Este o fata la scoala, mai mica decat mine, si suntem doar prieteni, amici. Am intrebat-o personal daca ii place de mine, iar ea a spus nu. Cum as putea sa o fac sa ma placa, fara chestii gen ciocolata, sau plimbari? Ce ar trebui sa ii zic, sau ce ar trebui sa fac?

Funda!

Răspuns Câştigător
| Armenianeek a răspuns:

O fată te place prin simplul fel al tău de a fi, vorba aia, dragoste cu sila nu se poate. Nu o poți face să te placă, eventual să-și formeze o altă părere despre tine, mai bună sau mai proastă (depinde de cum te comporți).
Încearcă să pari că nu te-a afectat răspunsul și vezi ce se întâmplă.
Cel mai probabil o să vă limitați la o relație amicală și atât.
Succes.

2 răspunsuri:
| Pufoseniiee a răspuns:

Daca a spus nu, are motivele ei, nu o forta, nu strica prietenia asta pentru o prostie, si apropo, nu vrei si sa te insori? Esti cam mic, chiar daca esti baiat, eu sunt fata, in clasa a7-a eu invatam, nu ma uitam dupa baieti, inteleg fata, poate si ea considera ca e prea mica.Succes in continuare, si nu o forta!

| Alexutza1712 a răspuns:

Prima varianta. S-ar putea sa te placa, dar sa-ti fi spus ca nu pentru ca ar fi crezut ca daca zice da, nu ai mai fi vrut sa stai cu ea... Adica stii... Baietii mai mari nu prea stau cu fetele mai mici si se temea ca daca zice da se va strica si relatia de amicitie.

A doua varianta pentru care ti-a zis nu s-ar putea sa fie din cauza faptului ca s-ar putea sa placa pe alt cineva, cel mai probabil de varsta ei...

Succes! confused